Zijerveld uitgeroepen tot Gouden Partner 2017

Zijerveld werd onlangs door Levensmiddelenkrant verkozen tot Gouden Partner op het gebied van Meedenken. Unit manager Retail Benelux & Online Jan van Popering: “We zijn enorm vereerd met de prijs.”

Elk jaar maakt Levensmiddelenkrant de winnaars van de Gouden Partners bekend. De winnaars worden bepaald aan de hand van een enquête onder inkopers van supermarktorganisaties, aan wie wordt gevraagd om de prestaties van leveranciers te beoordelen. Zijerveld werd in de categorie Kaas uitgeroepen tot Gouden Partner op het gebied van Meedenken. “We hebben een totaalvisie op de categorie verse kaas die vanuit ons onafhankelijke advies tot resultaat leidt”, vertelt Van Popering. “De keuzes die we samen met onze handelspartners maken zijn opgesteld vanuit consumentenwensen.” Ook is hij trots dat Zijerveld de inzichten in online business met de handelspartners deelt.  

Unit manager vers bij Hoogvliet, Petra Driehuis, spreekt in het magazine lovend over hoe serieus Zijerveld haar rol als adviseur oppakt, de klant zoveel mogelijk ontzorgt en actief meedenkt. “Ik werk inmiddels tien jaar samen met Zijerveld vanuit verschillende functies. In al die jaren zijn ze erin geslaag om continuïteit in de samenwerking te bieden. Bovendien weten ze altijd wat er speelt in de markt en bij de klant.”

Lees hier het gehele artikel.