Zijerveld investeert in hoog flexibele end-to-end Supply Chain en gaat samenwerking aan met TBWB

Kaasgroothandel Zijerveld, investeert in het verder optimaliseren van haar end-to-end Supply Chain. In samenwerking met TBWB is een uniek order fulfilment concept ontwikkeld. TBWB is mede verantwoordelijk voor de levering en implementatie van het concept. Hierin wordt de toenemende klantvraag naar logistieke flexibiliteit, kennis van kaas en de laatste kennis op het gebied van logistieke systemen, samengebracht.

Sander Koutstaal, directeur van Zijerveld: “Als zelfstandig opererende kaasgroothandel binnen FrieslandCampina bedienen we onze klanten met advies gericht op groei van de totale categorie verse kaas. Op basis van de specifieke formule-uitgangspunten van onze klanten ontwikkelen we innovatieve maatwerkconcepten. Daarbij is een snelle, excellente doorvertaling naar de winkel, groothandel, industrie en online van groot belang. Dat vraagt om hoge mate van flexibiliteit en uitmuntende logistieke dienstverlening. Met dit tailormade order fulfilment concept stellen we onze supply chain in staat om ook in de toekomst onze doelstellingen waar te blijven maken in bestaande en nieuwe kanalen. In dat zelfde licht kan ook de recente overname van Bakker Kaashandel worden gezien”.
Ronald van Rooten, Supply Chain Projectmanager binnen Zijerveld: “Het ontwikkelde order fulfilment concept verhoogt zowel de capaciteit, efficiëntie als leverperformance. Daarnaast wordt de veiligheid op de werkvloer verbeterd”.

Zijerveld bedient klanten in uiteenlopende kanalen; classic retail, modern retail, out of home, online, groothandel en industriële klanten in binnen- en buitenland. Het assortiment bestaat uit meer dan 13.000 sku’s verdeeld over de pijlers Noord–Hollandse kaas, Goudse kaas, boerenkaas, geitenkaas en buitenlandse kaas.

Op de foto van links naar rechts; Stephan Verboom (a.i. SC directeur Zijerveld), Sander Koutstaal (MD Zijerveld), Willem Huijben (Commercieel Directeur TBWB), Bart Friederichs (CEO TBWB), Ton van der Kolk (Operationeel Directeur TBWB), Ronald van Rooten (Supply Chain Project Manager Zijerveld), Joris Verheijen (FD Zijerveld).