Zijerveld implementeert Locus WMS in Centrale Magazijn Bodegraven

Op dinsdag 29 november tekende Zijerveld voor de aanschaf en implementatie van het warehousemanagementsysteem.

Voor een efficiëntere en nog meer klantgerichte magazijnoperatie zocht Zijerveld in 2016 naar een sturend warehousemanagementsysteem (WMS). Na een gedegen selectietraject viel de keuze uiteindelijk op ‘Locus WMS’ van Centric.

Locus WMS van Centric
Locus WMS is een geavanceerd sturend WMS-pakket met uitgebreide toepassingen voor optimale aansturing van alle logistieke processen in uw magazijn. Het is geschikt voor middelgrote tot grote ondernemingen met complexe warehouses in de retail, groothandel, 3PL en e-fulfilment-logistiek. Locus WMS biedt onder andere realtime KPI-overzichten, advanced shipping, integratie met transportmanagement, dashboardfunctionaliteit en een volledig in Locus WMS geïntegreerde voice-applicatie. Locus WMS is markleider voor warehousemanagement in de foodretail.

Ontzorging
Door Locus WMS als dienst af te nemen vanuit de streng beveiligde datacenters van Centric, wordt Zijerveld ontzorgd op het gebied van software, hardware en beheer. Centric neemt deze zorg uit handen en beschikt over drie standaard abonnementsvormen. Hierbij kiest de klant de vorm die past bij de behoefte en betaalt hiervoor een vast bedrag per maand.

Over Zijerveld
Zijerveld is de aanbieder van een totaalassortiment van Hollandse - en buitenlandse kaas en aanverwante producten. Het bedrijf biedt op de uitgangspunten van de klant innovatieve concepten aan op maat verpakt, flexibel samengesteld en geleverd door haar eigen logistieke dienstverlening. Het totaalassortiment van Zijerveld wordt door vier market units vermarkt, te weten Classic Retail Benelux & Out of Home, Modern Retail Benelux & Online, Wholesale & Packaging en International Markets.
Binnen het totaalassortiment bevinden zich vier pijlers waarmee Zijerveld zich onderscheidt in de markt, namelijk Noord – Hollandse kaas, boerenkaas, geitenkaas en buitenlandse kaas..