Verhalen landden op het Zijerveld Event 2018

Op maandag 8 & dinsdag 9 oktober bezochten meer dan 600 kaasliefhebbers het Zijerveld Event 2018.
Klanten, gasten en relaties vonden hun weg naar Worldhotel Wings te Rotterdam.

Bij Rotterdam The Hague Airport stimuleerde Zijerveld het delen van “Verhalen die landen”. In het verlengde van dit thema wisten leveranciers uit alle Europese windstreken onder andere de herkomst, het toekomstperspectief en/of assortiment door te vertalen naar hun stand. Op een levendige beursvloer werden de beste en mooiste kaasspecialiteiten en -producten gepresenteerd en verhalen uitgewisseld. Het Zijerveld Event werd daarmee de ultieme gelegenheid voor bezoekers om pijlers en noviteiten te ontdekken.

Award voor beste verhaal: EMMI Kaltbach
EMMI werd voor het verhaal over het geheim van Kaltbach onderscheiden met de award voor ‘Het beste verhaal’. De bemanning van EMMI ontving de award uit de handen van jury-voorzitter Joseph Oubelkas. Oubelkas vormde met Michiel van Pampus (Distrifood & Foodmagazine) en een afvaardiging van WIM creative agency de jury. Zij besloten vanuit deze verschillende invalshoeken EMMI te bekronen. Oubelkas: “Een uniek, eerlijk verhaal, waarin de buitengewone ontwikkeling van een schimmelkaas op een verrassende manier wordt beschreven”, aldus Oubelkas.


Fijnproevers
Op beide dagen luisterden bezoekers in de bioscoopzaal -met prachtig uitzicht over de beursvloer- naar fijnproevers uit verschillende vakgebieden. Christian van Someren (oprichter en CEO SphereMall), Adjiedj Bakas (trendwatcher des Vaderlands) en Joseph Oubelkas (inspirator met de ervaring van 5 jaar onterecht gevangenschap) wisten verhalen te delen die landden.

Wij danken de bezoekers voor hun aanwezigheid en hopen u te mogen ontvangen bij een volgend evenement!