Retailers zetten Zijerveld op 1!

Elk jaar worden leveranciers van alle supermarkten op een breed gebied beoordeeld door retailers zelf. De resultaten worden gepresenteerd in het Advantage Report.

Evenals vorig jaar staat Zijerveld bij veel retailers in de toppositie, dit jaar zelfs overall op nummer 1.  Als beste in personeel, accountmanagement en categorieontwikkeling. Daarnaast in de drie overige gebieden (productontwikkeling, consumentenmarketing en supplychain) sterk verbeterd.

Het Advantage Report biedt alle partijen een handvat om verbeteringen op alle gebieden door te voeren of, zoals Zijerveld, hun huidige positie te behouden. De  kwantitatieve en kwalitatieve gegevens zorgen voor handige inzichten en input om strategieën voor gezamenlijke winstgevende groei te ontwikkelen.

We denken dit succes met name aan  de jarenlange inspanning om met concepten als Noord-Hollandse kaas met het Rode Zegel, KB Boerenkaas, een ruim assortiment buitenlandse kaas en Geitenkaas, op basis van verfijnd categoriemanagement, klanten optimaal te ondersteunen. Waarbij de consument in ons denken en doen centraal staat.