Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel wederom bekroond met drie keer goud!

Onlangs zijn er door het International Taste & Quality Institute – iTQi - in Brussel diverse producten getest en gekeurd voor de Superior Taste Awards. iTQi is de toonaangevende organisatie gewijd aan het testen en promoten van superieure voedingsmiddelen en dranken. Om voeding en drank te beoordelen, werkt iTQi nauw samen met gewaardeerde Chefs, Sommeliers en drankexperts die geselecteerd worden in samenwerking met de beroemdste Europese culinaire instellingen en sommeliersorganisaties.

Zijerveld heeft drie leeftijden van de Noord-Hollandse Gouda ingestuurd om mee te doen aan het panel, namelijk: Jong, Belegen & Oud.

Op maandag 11 juni zijn deze drie inzendingen bekroond met drie gouden sterren, de hoogst haalbare onderscheiding.

Fokke van Bockel, Product Manager Benelux spreekt met veel trots over dit resultaat: “Dit is dezelfde beoordeling als in 2015, dus er kan met recht gezegd worden dat de kwaliteit en smaak van Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel al jaren hoogwaardig en constant is.” Jan van Popering, Market Unit Manager Retail & Online voegt daaraan toe: “Noord-Hollandse Gouda is al sinds jaar en dag een belangrijke pijler in het assortimentshuis van Zijerveld. Met deze onderscheidende kaas bieden wij meerwaarde aan de klant en consument, waardoor we samen met de klant in diverse kanalen groei laten zien.”

Goede smaak herken je aan het Rode Zegel!