
Kaasplankje maken tijdens de Cheesy Workshop van Kaas.nl
Op woensdag 9 april organiseerde Kaas.nl een speciale Cheesy Workshop in samenwerking met Boska Holland. Dit keer waren influencers te gast in het stadscafé Van Rossum, te Woerden.
Kaas kent ontelbare varianten, een enorme rijkdom in smaak, en ongekende toepassingsmogelijkheden: kaas is volgens Kaas.nl echt werelds en verdient het om ontdekt te worden! Onder enthousiaste begeleiding van onze collega Ferdi Dokman werden 11 foodbloggers en influencers meegenomen in deze rijke wereld. Van de oorsprong van kaas, het verschil in smaak en textuur tussen de kaassegmenten, en de juiste kaasmessen; er werd goed geluisterd, druk meegeschreven en veel gefotografeerd.
Influencers
De foodbloggers maakten met deze kennis hun kaasplank op basis van een eigen gekozen thema, en deelden dit op hun eigen social media kanalen. De influencers hebben een groot bereik op deze kanalen en dienen ter ondersteuning van inspiratie en merkpositionering. Zo maken wij de consument wegwijs in de rijke wereld van kaas!
Namens Kaas.nl bedanken wij iedereen voor hun bijdrage en aanwezigheid voor deze gave workshop.