Caprimera Liguria én Caprimera Kruiden bekroond met een Superior Taste Award

Caprimera Liguria én Caprimera Kruiden zijn bekroond met een Superior Taste Award. Beide kazen scoorden onlangs een waardering van twee gouden sterren en staan daarmee garant voor ‘Remarkable
Taste’.

Caprimera Liguria én Caprimera Kruiden, de in 2018 geïntroduceerde geitenkazen met topping, zijn door het International Taste & Quality Institute (iTQi) in Brussel uitvoerig gekeurd en getest. De kazen zijn beoordeeld op zicht, geur, mondervaring, nasmaak en textuur en werden blind geproefd. Zowel de Caprimera Liguria als Kruiden zijn bekroond met de onderscheiding voor Remarkable Taste, en daarmee de trotse drager van twee gouden Superior Taste Award sterren.

Over het International Taste & Quality Institute:
Het iTQi is de toonaangevende organisatie gewijd aan het testen en promoten van superieure voedingsmiddelen en dranken. Om voeding en drank kundig op smaak en kwaliteit te beoordelen, werkt iTQi nauw samen met gewaardeerde Chefs, Sommeliers en drankexperts. Deze worden in samenwerking met de beroemdste Europese culinaire instellingen en sommeliers organisaties geselecteerd.

Over Caprimera:
Caprimera is een romige, Hollandse geitenkaas voorzien van een eetbare korst en verkrijgbaar in drie smaken: Kruiden, Liguria en Peper.