Bezoek het Zijerveld Event 2018 - Verhalen die landen

Passie voor de rijke wereld van kaas zit in onze genen. Samen met u willen we elkaar en onze klanten inspireren met ‘verhalen die landen’. Het Zijerveld Event 2018 brengt u en uw collega’s naar Rotterdam The Hague Airport. Expertise, variëteiten, lanceringen en trends uit de wereld van kaas landen in Rotterdam. Partners, leveranciers en sprekers van Zijerveld zijn er om u te inspireren.

Goede reis!
Samen gaan we op reis in de wereld van kaas. Laat u verrassen door de verhalen achter die wereld. Alleen op die manier ontdekken we samen hoe we al die verhalen kunnen inzetten om met kaas te inspireren en mensen te bewegen tot aankoop. Verhalen die mensen delen, verhalen die mensen verenigen; ‘verhalen die landen’. Ready to go on board? Wij wensen u en uw medepassagiers een prettige reis. Kijk vooral geregeld om u heen voor een adembenemend uitzicht op een wereld van kaas.

De sprekers op het Zijerveld Event 2018 zijn Christian van Someren, Adjiedj Bakas en Joseph Oubelkas.

Christian van Someren is CEO en founder van SphereMall: ontwikkelaar van platforms waarmee zij het (online) winkelen zo persoonlijk, gemakkelijk en effi¬ciënt mogelijk maken voor consumenten wereldwijd. Christian is een rasechte ondernemer en weet als geen ander op verschillende terreinen bij multinationals en start-ups strategie om te zetten naar praktische uitvoering.

Adjiedj Bakas is een veelgevraagd spreker, schrijft boeken en is veelvuldig te gast in de media. Bakas geldt als boeiend, prikkelend, visionair, humoristisch en inspirerend. Bakas is provocerend en altijd positief, juist in deze tijden van economische verandering. Zijn motto is dan ook: “Tegenwind zorgt ervoor dat een vlieger omhoog komt”.

Joseph Oubelkas heeft 5 jaar lang onschuldig vastgezeten in een gevangenis in Marokko. Joseph zoomt op basis van zijn ervaringen in op mentale overlevingskracht en hoe wezenlijk dat is voor ondernemerschap, maar ook voor vele andere aspecten in het leven. Je leert dingen te relativeren en zult concluderen dat je áltijd een keuze hebt! “Ze kunnen mijn lichaam opsluiten, maar mijn geest zal zo vrij zijn als een vogel.”

Het Zijerveld Event 2018 vindt plaats op 8 & 9 oktober 2018. Tussen 14:00 - 21:00 uur bent u van harte welkom in Worldhotel Wings (Rotterdam Airportplein 55) te Rotterdam. U kunt nu inchecken voor het Zijerveld Event 2018 via www.zijerveldfood.nl/event.
Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op met uw contactpersoon van Zijerveld via telefoonnummer 0172 - 630 100.

Zijerveld kijkt uit naar uw aankomst!