Winkel Accountmanager (regio Noord-Holland & Utrecht)

Deel vacature

Ben jij klaar om onze accountplannen samen met klanten te vertalen naar de winkelvloer? Heb jij sterke communicatieve en commerciële vaardigheden? Krijg jij energie van het realiseren van targets en samen met de klant de toekomst te bouwen? En niet onbelangrijk.. ben je gek op kaas?! Dan is onze vacature van Winkel Accountmanager regio Noord-Holland & Utrecht misschien wel jouw nieuwe uitdaging!

Jouw verantwoordelijkheden
In de rol van Winkel Accountmanager rapporteer je aan de Manager Field Sales en zijn je belangrijkste verantwoordelijkheden:
Ontwikkelen en monitoren van de kaascategorie op de winkelvloer – Je bezoekt diverse supermarkten in jouw regio. Gezamenlijk geven jullie invulling aan de account plannen en realiseren jullie de overeengekomen targets. Je helpt bij de inrichting van winkels.
Adviseren van klanten – Je adviseert klanten hoe ze de kaascategorie optimaal kunnen ontwikkelen.
Commerciële plannen ontwikkelen – Samen met de klant ontwikkel je commerciële plannen zoals promoties, beurzen, workshops en trainingen om de kaascategorie te laten groeien.
Afstemming met interne afdelingen – Om de plannen te realiseren, heb je dagelijks contact met verschillende disciplines binnen Zijerveld waaronder Account Managers, Sales Assistenten, Customer Service, Productie en Logistiek.

Wat we vragen
• Toewijding en drive om samen met onze klanten resultaten te bereiken;
• Je bent ondernemend;
• Consumentenfocus welke je weet te vertalen naar concrete plannen en innovaties;
• 2-3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol en/of ervaring bij een retailer;
• Je vind het leuk om alleen pad op pad te zijn en plannen te initiëren en ontwikkelen;
• MBO 4 / HBO opleiding richting commercie;
• Oprechte interesse in de wereld van kaas en (toekomstige) trends.

Wat we bieden
• De kans om te werken in een organisatie die volop in ontwikkeling is en daarin mee te vernieuwen en te veranderen;
• Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien naar bijvoorbeeld Account Manager;
• Marktconform salaris gebaseerd op de functie en jouw ervaring;
• Onze waardering komt niet alleen tot uiting in onze arbeidsvoorwaarden, we vinden het ook belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. We bieden je daarom ontwikkelingskansen en opleidings- en trainingsmogelijkheden.

Zijerveld en het Field Sales team
Liefde voor kaas en het creëren van geluksmomenten vormt het hart van Zijerveld. Het is de kern van ons ondernemerschap. We dragen deze liefde uit in alles wat we doen. Dat maakt ons dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland.

Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina groeien we hard. We zijn ambitieus, consument- en klantgericht, proactief en no-nonsense.

Als Winkel Accountmanager maak je deel van uit van het Field Sales team bestaande uit 5 Winkel Accountmanagers en een Manager Field Sales. Omdat we als Winkel Accountmanagers veel alleen op pad zijn, plannen we regelmatig een team meeting om plannen te bespreken, van elkaar te leren en natuurlijk voor wat gezelligheid! Het Field Sales Team is onderdeel van het Retail NL team.

Meer weten en solliciteren?
Klinkt dit als jouw toekomstige functie? Stuur je motivatiebrief en CV naar werkenbij@zijerveldfood.nl of reageer via onderstaand formulier.

Als je eerst meer wil weten, neem dan voor inhoudelijke vragen over de rol contact op met Brian Donker (Manager Field Sales, 06-30178856). Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Klaske Hollema (HR Manager, 06-11239721).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht