Winkel Account Manager (fulltime) m/v

Zijerveld is dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland.

Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad leveren wij aan klanten in binnen- en buitenland en aan diverse verkoopkanalen. Zijerveld richt zich met name op private labels, eigen merken en vier assortimentspijlers: Noord-Hollandse Gouda, Boerenkaas, Buitenlandse kaas en Geitenkaas.

Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina werkt Zijerveld aan de groei van de kaasmarkt en het verhogen van het rendement op de kaascategorie voor haar klanten. De cultuur binnen Zijerveld laat zich omschrijven als klant- en marktgericht, pragmatisch, ambitieus, proactief en no-nonsense. Zijerveld telt ruim 450 vaste medewerkers.

Voor onze Market Unit Modern Retail zoeken wij een:

Winkel Account Manager

Je bent samen met de collega's van de afdeling verantwoordelijk voor de verkoop van Hollandse en Buitenlandse kaas en aanverwante artikelen.

De Winkel Account Manager Retail draagt samen met de klant zorg voor een optimale invulling van de account plannen. Je helpt bij de inrichting van de winkels, realiseert overeengekomen doelstellingen en initieert samen met de klant commerciële acties. Daarnaast zorgt de Winkel Account Manager voor afstemming met productie en logistiek en ben je mede verantwoordelijk voor commerciële activiteiten zoals klantspecifieke beurzen.

Als Winkel Account Manager kijk je naar de toekomst en denk je samen met de klant na over de toekomst. Waar kan het beter? Hoe kunnen we innoveren? Wat zijn de behoefte van de klant en consument ? Dat zijn vragen die jij jezelf dagelijks stelt.

De ideale kandidaat?
• Beschikt over een afgeronde commerciële opleiding op minimaal MBO niveau 4;
• Heeft ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen de FMCG;
• Beheerst de Nederlandse taal uitstekend

Wij zijn op zoek naar een klantgerichte, commerciële, gedreven, representatieve, flexibele en innovatieve collega die woonachtig is in de regio: Noord-Holland/ Utrecht of Zuid-Holland/Zeeland.

Wat biedt Zijerveld als werkgever?
Een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie, die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Je komt te werken in een gezonde en groeiende organisatie waar een prettige werksfeer heerst.
Daarnaast bieden wij je een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconforme inschaling, goede opleidingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met Brian Donker (Teamleider Winkel Account Management) via telefoonnummer 0172-630100. Jouw sollicitatie ontvangen wij bij voorkeur per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand contactformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

Opmerkingen

(velden met * zijn verplicht)

Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht