Transport Planner (2 ploegendienst)

Deel vacature

Zijerveld is dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland.

Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad leveren wij aan klanten in binnen- en buitenland en aan diverse verkoopkanalen. Zijerveld richt zich met name op private labels, eigen merken en vier assortimentspijlers: Noord-Hollandse Gouda, Boerenkaas, Buitenlandse kaas en Geitenkaas.

Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina werkt Zijerveld aan de groei van de kaasmarkt en het verhogen van het rendement op de kaascategorie voor haar klanten. De cultuur binnen Zijerveld laat zich omschrijven als klant- en marktgericht, pragmatisch, ambitieus, proactief en no-nonsense. Zijerveld telt ruim 450 vaste medewerkers.

Ter versterking voor onze afdeling transport zoeken wij een:

Transport Planner (2 ploegendienst)

Op onze afdeling transport richten wij ons op het vervoer binnen de Benelux. Dagelijks zijn wij druk bezig met de planning en het transport van diverse soorten kaas voor onze klanten. Als Transport Planner ben je dagelijks bezig om het beste resultaat te behalen in een omgeving die continue in beweging is. In deze uitdagende functie rouleer je tussen verschillende taken, zoals routeplanning, capaciteitsplanning en chauffeursopvolging. Als Transport Planner sta je stevig in je schoenen en houd je je hoofd koel. Hierdoor ben je in staat om het overzicht te bewaren en de juiste beslissingen te nemen die zorgen voor een optimaal resultaat.

Plannen is vooruitkijken. De ontwikkeling in de transportsector op het gebied van digitalisering staat niet stil. Als planner kijk je naar de toekomst en denk je samen met het team na over de technische mogelijkheden, die je in staat stellen je werk efficiënter uit te voeren. Waar kan het beter? Hoe kunnen we innoveren? Dit zijn vragen die jij jezelf dagelijks stelt.

De belangrijkste werkzaamheden zijn:
• plannen van routes, opstellen van laadschema’s waarbij medewerkers en materieel zo efficiënt als mogelijk ingezet wordt;
• plannen van onderhoud aan wagenpark;
• uitbesteden van werk aan charters;
• controle uitdraai tachograaf in combinatie met manifesten;
• verantwoordelijk voor een optimale urenverdeling van de chauffeurs;
• aanvragen van fusten en lastdragers voor zowel intern gebruik als co-packers.

In deze functie werk je in een twee ploegendienst (ochtenddienst: van 07.00 uur tot 15:30 uur en Avonddienst: van 14.00 uur tot 22.30 uur).

De ideale kandidaat beschikt over:
• relevante (transport en logistiek) opleiding op MBO 4 -of HBO niveau;
• goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
• uitstekende geografische kennis van de Benelux;
• relevante kennis van Arbo-voorschriften (o.a. arbeidstijdenwet en rij- en rusttijdenbesluit);
• uitgebreide kennis van MS Office en veel affiniteit voor digitalisering;
• ervaring met een Transport Management Systeem (TMS) is een pre.

Passie, ondernemerschap en samenwerken zitten in het DNA van Zijerveld verankert. Daarnaast dient onze nieuwe collega resultaatgericht, zelfstandig, flexibel en enthousiast te zijn. Wij zijn op zoek naar iemand die het beste tot zijn/haar recht komt in een dynamische organisatie.

Wat biedt Zijerveld als werkgever:
Een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie, die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Je komt te werken in een gezonde en groeiende organisatie waar een prettige werksfeer heerst.
Daarnaast bieden wij je een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconforme inschaling, goede opleidingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met Peter Brons (Teamleider Transport Planning) via telefoonnummer 06-12738846. Jouw sollicitatie ontvangen wij graag spoedig, bij voorkeur per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand contactformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht