Flow Controller (2 ploegendienst)

Deel vacature

Zijerveld is dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland.

Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad leveren wij aan klanten in binnen- en buitenland en aan diverse verkoopkanalen. Zijerveld richt zich met name op private labels, eigen merken en vier assortimentspijlers: Noord-Hollandse Gouda, Boerenkaas, Buitenlandse kaas en Geitenkaas.

Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina werkt Zijerveld aan de groei van de kaasmarkt en het verhogen van het rendement op de kaascategorie voor haar klanten. De cultuur binnen Zijerveld laat zich omschrijven als klant- en marktgericht, pragmatisch, ambitieus, proactief en no-nonsense. Zijerveld telt ruim 450 vaste medewerkers.

Wij zijn binnen Supply Chain en het Centraal Magazijn opzoek naar een:

Flow Controller (2 ploegendienst)

Als Flow Controller ben je actief bezig met het administratief organiseren, plannen en bewaken van de orderstroom binnen het Centraal Magazijn. Je bijdrage is essentieel om te komen tot een optimale leverperformance en levertijdigheid naar de klant.

De belangrijkste werkzaamheden zijn:
• Verzorgen van administratieve ondersteuning waardoor de in- en externe logistieke processen efficiënt en foutloos verlopen. Administratief verwerken van de ingaande en uitgaande goederenstromen;
• Plannen en activeren van “waves”. Dit houdt in dat op basis van vastgestelde routes golven (waves) verkooporders worden vrijgegeven voor orderpicking. Waar nodig bijsturen zodat processen efficiënt en doeltreffend blijven verlopen;
• Monitoren van de voortgang van een wave en anticiperen op afwijkingen;
• In afstemming met de afdeling transport - maken van de dockplanning;
• Plannen, monitoren en waar nodig bijsturen van onze VAL processen (Value Added Logistics)
• Beheren, efficiënt en doeltreffend inzetten van de beschikbare voorraad eindproducten
• Optimaliseren van de inrichting en routing van het magazijn aan de hand van de omloopsnelheden van de diverse artikelen (abc formule). Waar nodig en mogelijk direct bijsturen in het proces. Aan de hand van periodieke analyse resultaten indienen van verbetervoorstellen.
• Operationeel beheren van diverse IT applicaties. Kleine verstoringen zelf verhelpen en bij grote verstoringen hulp van experts inroepen;
• Plannen, monitoren en bijsturen van de inzet van het aantal medewerkers in een bepaald werkdomein o.g.v. de te picken hoeveelheden

In deze functie werk je in een twee ploegendienst (ochtenddienst: van 06.00 uur tot 14.30 uur en Avonddienst: van 15.30 uur tot 24.00 uur)

De ideale kandidaat beschikt over:
• Een MBO-4/HBO werk- en denkniveau (logistiek of Supply Chain);
• Goede communicatieve vaardigheden;
• Affiniteit met automatisering, en een ruime kennis en ervaring met MS Office en Excel. Kennis van en ervaring met Locus is een pré;
• Goede kennis (zowel spreken als schrijven) van de Nederlandse en Engelse taal

Passie, ondernemerschap en samenwerken zitten in het DNA van Zijerveld verankert. Daarnaast dient onze nieuwe collega resultaatgericht, zelfstandig, flexibel en enthousiast te zijn. Wij zijn op zoek naar iemand die het beste tot zijn/haar recht komt in een dynamische organisatie.

Wat biedt Zijerveld als werkgever:
Een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie, die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Je komt te werken in een gezonde en groeiende organisatie waar een prettige werksfeer heerst.
Daarnaast bieden wij je een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconforme inschaling, goede opleidingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met Hans van Steenbergen (HR Manager Supply Chain) via telefoonnummer 0172-630120. Jouw sollicitatie ontvangen wij graag spoedig , bij voorkeur per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand contactformulier.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht