Vacature Productie Planner

Deel vacature

Ben jij de Productie Planner die ons gaat helpen bij het optimaliseren en automatiseren van ons Productie Scheduling proces? Onder de naam Phoenix gaan wij ons ERP systeem (M3) verder inrichten/upgraden. Deze nieuwe collega gaat een essentiële bijdrage leveren in de transitie van de huidige planningsaanpak naar een volledige in het ERP systeem geïntegreerde aanpak. Naast het actief betrokken zijn bij de inrichten van het nieuwe ERP systeem zal deze collega als Key user toekomstige ontwikkelingen, instellingen, optimalisaties en het onderhoud van deze planningsapplicatie verzorgen/organiseren.

Jouw verantwoordelijkheden
In je rol van Productie Planner zorg je ervoor dat de planning tijdig en volledig is zodat de beschikbare lijncapaciteit optimaal benut wordt. Ook zorg je ervoor dat er tijdig voldoende grond en hulpstoffen beschikbaar zijn. Je stelt prioriteiten en in geval van verstoringen en/of wijzigingen in de planning stuur je actief bij zodat de effecten ervan minimaal zijn.

Onze ideale kandidaat heeft:
• Passie voor datgene wat je doet en komt met een doel bij ons werken. Wat dat precies is, is voor iedereen verschillend. We verwachten niet alleen dat je bijdraagt aan de groei van Zijerveld, maar in de eerste plaats dat je jezelf ontwikkelt omdat jouw ontwikkeling en de groei van Zijerveld hand in hand gaan;
• Goede communicatieve vaardigheden evenals Productie Planning ervaring in een logistieke en productieomgeving;
• Een relevant hbo-kennis en werkniveau en je brengt minimaal 3 jaar werkervaring als planner mee;
• Uitgebreide kennis en inzicht in planningsconcepten & systematiek. Ervaring met het opzetten en inrichten van ERP systemen is een grote pré;
• Analytisch en probleemoplossend denkvermogen. Je bent bovendien proactief en initiatiefrijk;
• Ervaring met HACCP-eisen en veiligheidsrichtlijnen en het toepassen ervan;

Wat we bieden:
• De kans om te werken met mensen die een passie hebben voor hun werk en om zichzelf te blijven ontwikkelen in een organisatie die volop in beweging is;
• Een fulltime functie in een gedreven en hecht team;
• Een arbeidsvoorwaardenpakket dat bestaat uit een marktconform maandsalaris, 8% vakantiegeld en 24 vakantiedagen;
• Onze waardering komt niet alleen tot uiting in onze arbeidsvoorwaarden, we vinden het juist belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. We bieden je daarom ontwikkelingskansen en opleidings- en trainingsmogelijkheden;
• Graag bieden wij ambitieuze medewerkers de kans om door te groeien binnen Zijerveld;
• We vinden plezier tijdens het werk superbelangrijk en organiseren regelmatig leuke events zoals bezoeken aan klanten, boeren, een voetbaltoernooi, bootcamps en borrels.

Wij zijn Zijerveld
We hebben passie voor kaas en het creëren van geluksmomenten. Dát is de kern van ons ondernemerschap.
Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina groeien we hard. We zijn ambitieus, consument- en klantgericht, down-to-earth en staan bekend om onze resultaatgerichtheid en snelle besluitvorming.
Al meer dan 100 jaar zijn wij in staat om onszelf steeds opnieuw uit te vinden en zijn we de nummer 1 op de markt. Als organisatie zijn we altijd in beweging en ontwikkeling. En jij krijgt volop kansen om hierin mee te ontwikkelen en vernieuwen.

Phoenix project
Onder de naam Phoenix gaat Zijerveld organisatie breed het ERP systeem (M3) upgraden. Onlangs is binnen onze locatie Ripening fase 1 afgerond en we staan nu aan de vooravond om aan de slag te gaan met fase 2. Vanzelfsprekend is een naadloze communicatie en samenwerking tussen de diverse systemen waarmee we werken essentieel. Om dit te kunnen realiseren is een team van deskundige collega’s volledig vrijgemaakt. We zijn op zoek naar nieuwe collega’s om hierin bij te helpen dan wel de door Phoenix opengevallen rollen in te vullen.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met Hans van Steenbergen (HR Manager Supply Chain) via telefoonnummer 0172-630120. Jouw sollicitatie ontvangen wij graag spoedig , bij voorkeur per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand contactformulier.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht