Distributie analist

Deel vacature

17 miljoen Nederlanders altijd en overal van hun favoriete kazen laten genieten, dat streven we na. Het Distributie team speelt hierin een cruciale rol door ervoor te zorgen dat de kazen tijdig en efficiënt bij de klanten (en daarmee consumenten) bezorgd worden. Dit doet de afdeling distributie met een wagenpark van 21 eenheden, 37 chauffeurs, een expeditie en een emballage afdeling.

Jouw verantwoordelijkheden

Als Distributie Analist draag je proactief bij aan het optimaliseren en professionaliseren van de distributie. In de nieuwe strategie van Zijerveld staan groei en digitalisering centraal. Jij faciliteert deze groeiambitie door, samen met de Distributie Manager, uitstekende doeltreffende logistieke processen te realiseren.
Jij bent actief betrokken bij de implementatie van het nieuwe ERP systeem (project Phoenix), de volgende stap in deze digitalisering. Daarbij horen thema's als de integratie van het TMS, digitalisering van transportdocumentatie en een koppeling aan ons klantenportal.
In deze rol analyseer je de beschikbare data en vertaalt de uitkomsten naar verbetervoorstellen (waaronder Route-2-Market). Je maakt overzichtelijke dashboards welke goed leesbaar en makkelijk toegankelijk zijn voor de (interne) klant. Bij wijzigingen van processen op het gebied van Emballage en Transport geef je advies en breng je kosten en/of risico’s in kaart. Je onderzoekt op gebied van Transport en Emballage nieuwe mogelijkheden voor verdere digitalisering, werkt voorstellen uit en verzorgt na goedkeuring de implementatie hiervan.

Over jou
We hechten veel waarde aan passie voor je werk. Voor deze functie verlangen wij een afgeronde WO of HBO-opleiding richting supply chain/logistiek/business. Ben je initiatiefrijk, resultaat gedreven, kostenbewust en een positieve probleemoplosser? Dan maken we graag kennis met je!

Verder overtuig je ons met je kennis en ervaring met systemen als TMS, ERP (bij voorkeur M3) en een groot gevoel voor data en digitalisering. Dit gecombineerd met het vermogen om data te presenteren op een duidelijke compacte manier. Tot slot vragen we voor deze functie 1 of 2 jaar relevante werkervaring.

Wat we bieden:
Een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Het Distributie team is een team waarin hard werken en fun hand in hand gaan. Natuurlijk bieden we een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, opleidings- en trainingsfaciliteiten en mooie loopbaan-perspectieven. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we veel leuks voor ons personeel, zoals evenementen, uitjes of zelfs een voetbaltoernooi. Ga jij aan de slag bij dé kaasspecialist van Nederland en omstreken?

Wij zijn Zijerveld
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met zo’n 450 medewerkers, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. Dit doen we vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met Lotte Verbakel via 0172-636153.
Jouw sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht