Transport Coördinator m/v (40 uur p/w)

Zijerveld is dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland. Daarnaast bouwt Zijerveld haar positie op de Belgische markt succesvol uit.
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad leveren wij aan klanten in binnen en buitenland en aan diverse verkoopkanalen. Zijerveld richt zich met name op private labels en eigen merken met vier assortimentspijlers: Noord-Hollandse Gouda, Boerenkaas, Buitenlandse kaas en Geitenkaas.

Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina werkt Zijerveld aan de groei van de kaasmarkt en het verhogen van het rendement op de kaascategorie voor haar klanten. De cultuur binnen Zijerveld laat zich omschrijven als klant- en marktgericht, pragmatisch, ambitieus, proactief en no-nonsense. Zijerveld telt ruim 450 medewerkers.

Binnen onze Supply Chain organisatie in Bodegraven zijn wij op zoek naar een:

Transport Coördinator m/v (40 uur p/w)

De Transport Coördinator is verantwoordelijk voor het excellent functioneren van de afdeling Transportplanning. Zijerveld heeft een eigen wagenpark van plusminus 25 wagens en belevert daarmee het grootste deel van haar klanten en magazijnen. Recent heeft Zijerveld een Transport Management Systeem geïmplementeerd voor transportplanners en chauffeurs. De Transport Coördinator wordt de eigenaar van deze applicatie, welke hij/zij verder door ontwikkelt en inzet voor een betere klantbeleving en kostenbeheersing.
De Transport Coördinator stuurt samen met de Senior Transportplanner de groep van plusminus 40 transportplanners, laadcoördinatoren en chauffeurs aan. Daarbij is de Transport Coördinator ook zelf in staat om de Transportplanning te beheren, en als back-up te fungeren voor de transportplanners. De Transport Coördinator wordt daarvoor opgeleid. Samen kunnen we zo het beste resultaat waarborgen!

De ideale kandidaat?
- Heeft een afgeronde HBO/WO opleiding en werkt zeer secuur en data gedreven;
- Heeft goede digitale vaardigheden en kan daarmee het Transport Management Systeem dragen;
- Geeft op een klantgerichte en kostenbewuste manier invulling aan transportopdrachten;
- Heeft minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring in een logistieke of productieomgeving;
- Heeft bij voorkeur ervaring in (transport)planning;
- Is een positieve probleemoplosser;
- Heeft een goede kennis van Excel en ervaring met de werking van ERP systemen en rapportages;
- Kan collega’s motiveren en coachen tot betere teamprestaties en samenwerking;
- Heeft een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat biedt Zijerveld als werkgever?
Een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie, die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Je komt te werken in een gezonde en groeiende organisatie waar een prettige werksfeer heerst. Daarnaast bieden wij je een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een salaris dat recht doet aan jouw ervaring, goede opleidingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie of voor eventuele vragen over de procedure kun je contact opnemen met onze Manager Distributie Nicole Rouwet via n.rouwet@zijerveldfood.nl. Jouw sollicitatie (CV + Motivatiebrief) ontvangen wij per voorkeur per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand contactformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

Opmerkingen

(velden met * zijn verplicht)

Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht