Tijdelijke Medewerker Back Office Export m/v (40 uur per week)

Zijerveld is dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist, waar ruim 375 vaste medewerkers werken. Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad leveren zij aan klanten in binnen- en buitenland in diverse verkoopkanalen. Zijerveld richt zich met name op private labels, eigen merken en vier assortimentspijlers: Noord-Hollandse Gouda, Boerenkaas, Buitenlandse kaas en Geitenkaas.

Vanuit een autonome positie binnen Royal Friesland Campina werkt Zijerveld aan de groei van de kaasmarkt en het verhogen van het rendement op de kaascategorie voor klanten. De cultuur binnen Zijerveld laat zich omschrijven als klant- en marktgericht, pragmatisch, ambitieus, proactief en no-nonsense. Er heerst een prettige ondernemersmentaliteit die veelal kenmerkend is voor het midden- en kleinbedrijf.
Binnen het back office team is men ambitieus, maar tegelijkertijd heerst er een open communicatie waarbij er naast een hoge mate van klantgerichtheid ook oog is voor het welbevinden van de mens binnen de organisatie.

Voor onze Market Unit Wholesale zoeken wij een:

Tijdelijke Medewerker Back Office Export m/v (40 uur p/w)

Functieomschrijving
Als tijdelijke Medewerker Back Office Export ben jij samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het hele proces omtrent exportdocumenten. Je werkt in een team van zes enthousiaste collega’s, bestaande uit één leidinggevende (Proces Manager) en vier andere Medewerkers Back Office Export.

Een paar belangrijke punten uit jouw takenpakket zijn:
• Opstellen van export documenten
• Collega’s van Backoffice ondersteunen in dagelijkse werkzaamheden zoals orders boeken, klachten verwerken, specificaties opzoeken

Functie-eisen
De ideale kandidaat voldoet aan de volgende punten:
• Je bent in het bezit van een afgeronde hbo-opleiding
• Je hebt ervaring met het opstellen van exportdocumenten, een harde eis is hierbij dat deze ervaring binnen de zuivel is en met het COKZ systeem
• Het is een pre als je ervaring hebt met het regelen en inplannen van transport van producten
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift
• Je bent 40 uur per week beschikbaar
• Je hebt goede administratieve vaardigheden

Aanbod
Naast een uitdagende en afwisselende functie met veel dynamiek binnen een gezond en groeiend bedrijf, biedt Zijerveld jou een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconforme inschaling.

Reageren
De werving voor deze functie is exclusief uitbesteed aan Professionals in Food. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Manon van Lieshout – Recruitment Consultant - via 085-1050124. Je kunt haar ook mailen op: m.vanlieshout@professionalsinfood.nl>

Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht