Teamlead Purchase to Pay

Deel vacature

Zijerveld is dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland.

Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met zo’n 450 medewerkers miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland.

Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen.
Dit doen we van vanuit een autonomen positie binnen van Royal FrieslandCampina.

Wij zoeken een fulltime (32-40 uur):

Teamlead Purchase to Pay

Omschrijving functie
Als Teamlead Purchase to pay ben je verantwoordelijk voor de Purchase to Pay afdeling. Binnen deze afdeling worden onder andere alle binnenkomende facturen digitaal verwerkt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de periodieke aansluiting van de intercompany posities en beheer je de claims rekening. Tevens voer je diverse interne processen, verdere automatisering van de werkzaamheden en het verder uitbreiden van het KPI dashboard.

Wat is jouw positie in de organisatie?
Je wordt onderdeel van het Finance & Control team dat bestaat uit 25 medewerkers. Het Purchase to Pay team waar jij leiding aan geeft, bestaat naast jou uit 3 medewerkers en kenmerkt zich door een informele sfeer.

Over jou
• We hechten veel waarde aan passie voor je werk en komt met een doel bij ons werken. Wat dat precies is, is voor iedereen verschillend;
• Je wilt jezelf graag blijven ontwikkelen;
• Je bent proactief, betrouwbaar en werkt accuraat. Daarnaast heb je een HBO werk/denk niveau;
• Je overtuigt ons met enige ervaring met digitale verwerking van inkoopfacturen, goede communicatieve vaardigheden en een positieve instelling;
• We vragen een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (beheersing van de Duitse en/of Franse taal is mooi meegenomen maar geen noodzakelijke voorwaarde) en daarnaast een gezonden dosis humor.

Wat wij bieden
Een functie in een organisatie, die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid, dynamiek en fun.

Natuurlijk komt de functie met een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, opleidings- en trainingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we veel leuks voor ons personeel, zoals evenementen, uitjes en een tennis- en voetbaltoernooi.

Interesse in deze functie?
Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met Rob Schouten, Head of Financial Control via telefoonnummer 06-30178854. Jouw sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand formulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    Teamlead Purchase to Pay

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht