Laadcoördinator (3 ploegendienst)

Deel vacature

Zijerveld is dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland.

Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad leveren wij aan klanten in binnen- en buitenland en aan diverse verkoopkanalen. Zijerveld richt zich met name op private labels, eigen merken en vier assortimentspijlers: Noord-Hollandse Gouda, Boerenkaas, Buitenlandse kaas en Geitenkaas.

Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina werkt Zijerveld aan de groei van de kaasmarkt en het verhogen van het rendement op de kaascategorie voor haar klanten. De cultuur binnen Zijerveld laat zich omschrijven als klant- en marktgericht, pragmatisch, ambitieus, proactief en no-nonsense. Zijerveld telt ruim 450 vaste medewerkers.

Ter versterking voor onze afdeling transport zoeken wij een:

Laadcoördinator (3 ploegendienst)

Op onze afdeling transport richten wij ons op het vervoer binnen de Benelux. Dagelijks zijn wij druk bezig met de planning en het transport van diverse soorten kaas voor onze klanten. De Laadcoördinator zorgt ervoor dat alle activiteiten met betrekking tot vervoer tijdig en foutloos uitgevoerd worden.

De belangrijkste werkzaamheden zijn:
• Coördineren en controleren van de werkzaamheden op de werkvloer met als resultaat dat de geplande routes op tijd vertrekken om onze klanten te voorzien van de lekkerste kazen!
• Op correcte wijze ontvangen van externe vervoerders en/of klanten;
• Zorgen dat vrachtwagens geladen worden volgende de geldende voorschriften en op basis van de geplande routes. Ook zorgen voor een juiste en zorgvuldige palletstapeling;
• Zorgen dat de chauffeur de juiste vrachtbrieven en of retourbonnen ontvangt;
• Route’s in ons TMS aanpassen indien nodig.

In deze functie werk je in een drie ploegendienst (ochtenddienst: van 07.00 uur tot 15:30 uur en Avonddienst: van 15.00 uur tot 23.30 uur en Nachtdienst van 23.00 tot 7.30 uur).

De ideale kandidaat beschikt over:
• Relevante (transport en logistiek) ervaring op minimaal MBO-2 niveau;
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
• Uitgebreide kennis van relevante regelgeving en ervaring met het volgens voorschriften laden van vrachtwagens;
• Kennis en ervaring met het toepassen van regelgeving op het gebied van veilig werken, HACCP, kwaliteitseisen en dergelijke:
• Ervaring met het aansturen van 2 tot 3 laadhulpen.

Passie, ondernemerschap en samenwerken zitten in het DNA van Zijerveld verankert. Daarnaast dient onze nieuwe collega resultaatgericht, zelfstandig, flexibel en enthousiast te zijn. Wij zijn op zoek naar iemand die het beste tot zijn/haar recht komt in een dynamische organisatie.

Wat biedt Zijerveld als werkgever:
Een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie, die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Je komt te werken in een gezonde en groeiende organisatie waar een prettige werksfeer heerst.
Daarnaast bieden wij je een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconforme inschaling, goede opleidingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met Lotte Verbakel (Distributie Analist) via telefoonnummer 0172-636153). Jouw sollicitatie ontvangen wij graag spoedig, bij voorkeur per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand contactformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht