Team Lead (2 ploegendienst)

Deel vacature

Zijerveld is dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland.

Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad leveren wij aan klanten in binnen- en buitenland en aan diverse verkoopkanalen. Zijerveld richt zich met name op private labels, eigen merken en vier assortimentspijlers: Noord-Hollandse Gouda, Boerenkaas, Buitenlandse kaas en Geitenkaas.

Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina werkt Zijerveld aan de groei van de kaasmarkt en het verhogen van het rendement op de kaascategorie voor haar klanten. De cultuur binnen Zijerveld laat zich omschrijven als klant- en marktgericht, pragmatisch, ambitieus, proactief en no-nonsense. Zijerveld telt ruim 450 vaste medewerkers.

Wij zijn binnen Supply Chain en het Centraal Magazijn opzoek naar een:

Team Leads (ploegendienst)

Zijerveld is volop in beweging. Wij breiden uit, investeren in automatisering en organisatie- en werkstructuren veranderen. Als Team Lead ben jij verantwoordelijk voor de begeleiding van de processen binnen jouw afdeling, waarbij jij de factor mens niet uit het oog verliest.

Jij bent in staat het team naar een hoger niveau te tillen en de werkprocessen binnen jouw afdeling te optimaliseren. Als Team Lead rapporteer je aan de Warehousemanager/Plant manager en geef je direct leiding aan 35 tot 75 medewerkers.

De belangrijkste werkzaamheden zijn:
• Efficiënt aansturen van het operationele proces binnen de afdeling met oog voor een veilige werkomgeving met borging van de veiligheid van medewerkers en kwaliteit;
• Het sturen op KPI’s, zoals klachten (intern & extern), leverperformance, productiviteit, personeelskosten, voorraadbetrouwbaarheid en verzuim;
• Bewaken van het opleidingsniveau en begeleiden en ontwikkelen van je medewerkers. Het onderhouden van de werkinstructies en toezien op de correcte naleving van deze instructies;
• Het fungeren als aanspreekpunt voor de Warehouse Manager op het gebied van operationele zaken. Tevens schakel je continue met de afdeling Flow Control en Resourceplanning en werk je nauw samen met de afdelingen ICT, Masterdata en transport.
• Het verzorgen van de personeelsaanvraag in overleg met de afdeling Flowcontrol en Resourceplanning.

In deze functie werk je in in een gekoelde omgeving, in een twee ploegendienst (dagdienst: van 06.00 uur tot 15.00 uur en avonddienst: van 15.00 uur tot 24.00 uur). Daarnaast dien je ongeveer één keer per maand op zaterdag te werken (uren worden doordeweeks gecompenseerd).

De ideale kandidaat beschikt over:
• Een MBO 4 werk en denkniveau;
• Goede communicatieve vaardigheden;
• Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring over ± 50 of meer medewerkers, in een warehouse omgeving en bij voorkeur in de foodsector;
• Ervaring binnen een grote complexe organisatie;
• Kennis van logistieke software systemen, zoals een WMS-pakket. Kennis van het systeem Locus WMS is een pré.

Passie, ondernemerschap en samenwerken zitten in het DNA van Zijerveld verankert. Daarnaast dient onze nieuwe collega resultaatgericht, zelfstandig, flexibel en enthousiast te zijn. Wij zijn op zoek naar iemand die het beste tot zijn/haar recht komt in een dynamische organisatie.

Wat biedt Zijerveld als werkgever:
Een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie, die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Je komt te werken in een gezonde en groeiende organisatie waar een prettige werksfeer heerst.
Daarnaast bieden wij je een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconforme inschaling, goede opleidingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met Hans van Steenbergen (HR Manager Supply Chain) via telefoonnummer 0172-630120. Jouw sollicitatie ontvangen wij bij voorkeur per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand contactformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht