Wij zoeken Assistent Teamleiders (2 ploegendienst)

Deel vacature

Zijerveld is dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland.

Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad leveren wij aan klanten in binnen- en buitenland en aan diverse verkoopkanalen. Zijerveld richt zich met name op private labels, eigen merken en vier assortimentspijlers: Noord-Hollandse Gouda, Boerenkaas, Buitenlandse kaas en Geitenkaas.

Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina werkt Zijerveld aan de groei van de kaasmarkt en het verhogen van het rendement op de kaascategorie voor haar klanten. De cultuur binnen Zijerveld laat zich omschrijven als klant- en marktgericht, pragmatisch, ambitieus, proactief en no-nonsense. Zijerveld telt ruim 450 vaste medewerkers.

Wij zijn binnen Supply Chain en het Centraal Magazijn opzoek naar:

Assistent Teamleiders (2 ploegendienst)

Zijerveld is volop in beweging. Wij breiden uit, investeren in automatisering en organisatie- en werkstructuren veranderen. Als Assistant Teamleider werk je actief mee en ben jij verantwoordelijk voor de operationele begeleiding en vaktechnische opleiding van de medewerkers binnen jouw team.
Jij bent in staat actief te ondersteunen om het team naar een hoger niveau te tillen en te helpen om de werkprocessen binnen jouw afdeling verder te optimaliseren. Als Assistant Teamleider rapporteer je aan de Teamleider.

De belangrijkste werkzaamheden zijn:
• Actief meewerken en efficiënt aansturen van een deel van het operationele proces binnen de afdeling met oog voor een veilige werkomgeving met borging van de veiligheid van medewerkers en kwaliteit;
• Organiseren van de dagelijkse gang van zaken binnen het eigen werkgebied en realiseren van de geplande productie;
• Bijdragen in het onderhouden van de werkinstructies en toezien op de correcte naleving van deze instructies;
• Meedenken in verbeteringen en het doen van verbetervoorstellen;

In deze functie werk je in een gekoelde omgeving, in een twee ploegendienst (dagdienst: van 06.00 uur tot 15.00 uur en Avonddienst: van 15.00 uur tot 24.00 uur)
Daarnaast dien je ongeveer één keer per maand op zaterdag te werken (uren worden doordeweeks gecompenseerd).

De ideale kandidaat beschikt over:
• Een MBO 3 werk en denkniveau;
• Goede communicatieve vaardigheden;
• Enige leidinggevende ervaring. Ervaring in de foodsector is een pre;
• Kennis van logistieke softwaresystemen, zoals een WMS-pakket. Kennis van het systeem Locus WMS is een pré.

Passie, ondernemerschap en samenwerken zitten in het DNA van Zijerveld verankert. Daarnaast dient onze nieuwe collega resultaatgericht, zelfstandig, flexibel en enthousiast te zijn. Wij zijn op zoek naar iemand die het beste tot zijn/haar recht komt in een dynamische organisatie.

Wat biedt Zijerveld als werkgever:
Een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie, die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Je komt te werken in een gezonde en groeiende organisatie waar een prettige werksfeer heerst.
Daarnaast bieden wij je een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconforme inschaling, goede opleidingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met Hans van Steenbergen (HR Manager Supply Chain) via telefoonnummer 0172-630120. Jouw sollicitatie ontvangen wij bij voorkeur per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand contactformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht