Supply Chain Project Manager (m/v)

Ben jij een echte verbinder en krijg jij energie van het creëren van cross-functionele en constructieve samenwerkingen tussen verschillende niveaus en disciplines? Ben jij een passievolle ondernemer met een duidelijke visie? Heb je ervaring met project management binnen een Supply Chain omgeving? Dan zoeken wij jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een fulltime:

Supply Chain Project Manager (m/v)

Als Supply Chain Project Manager ben jij in staat om - op basis van de ‘voice of the customer’ - te komen tot voorstellen voor een optimale Supply Chain inrichting. Je biedt ondersteuning aan jouw leidinggevende - onze Supply Chain Director – bij onder andere de targetsetting gebaseerd op strategie en organisatiedoelen. Daarnaast stel prioriteiten voor de inzet van de beschikbare project portfolio resources. Tevens formuleer jij concrete projectvoorstellen en lukt het je alignment te creëren tussen diverse stakeholders binnen de Zijerveld organisatie en binnen Friesland Campina. Je streeft continue naar optimalisatie om zo een robuust Supply Chain netwerk op te bouwen.

De ideale kandidaat:
• Je bent in bezit van een afgeronde master-opleiding richting logistiek of Supply Chain management;
• Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met project management binnen een Supply Chain omgeving;
• Je hebt ervaring binnen de Retail logistiek en bij voorkeur binnen de food;
• Je beschikt over uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift. Tevens beschik je over goede kennis van de Duitse taal.

Wij zijn op zoek naar een stressbestendige, zelfverzekerde, assertieve en veranderingsgerichte collega met een sterk analytisch vermogen en een focus op voortgangscontrole.

Wat biedt Zijerveld:
Een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie, die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Je komt te werken in een gezonde en groeiende organisatie waar een prettige werksfeer heerst. Daarnaast bieden wij je een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconforme inschaling, goede opleidingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven.

Over Zijerveld:
Zijerveld is dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland.
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad, leveren wij aan klanten in binnen- en buitenland en aan diverse verkoopkanalen. Zijerveld richt zich met name op private labels, eigen merken en vier assortimentspijlers: Noord-Hollandse Gouda, Boerenkaas, Buitenlandse kaas en Geitenkaas.

Vanuit een autonome positie binnen Royal Friesland Campina werkt Zijerveld aan de groei van de kaasmarkt en het verhogen van het rendement op de kaascategorie voor haar klanten. De cultuur binnen Zijerveld laat zich omschrijven als klant- en marktgericht, pragmatisch, ambitieus, proactief en no-nonsense. Zijerveld telt ruim 450 vaste medewerkers.

Meer informatie?
Enthousiast geworden over deze vacature en wil je meer weten over deze functie, dan kun je met Henri Heikamp (Supply Chain Director) via h.heikamp@zijerveldfood.nl contact opnemen. Jouw sollicitatie ontvangen wij bij voorkeur per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand contactformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

Opmerkingen

(velden met * zijn verplicht)

Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht