Supply Chain Coördinator Emballage m/v

Zijerveld is dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland. Daarnaast bouwt Zijerveld haar positie op de Belgische markt succesvol uit.
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad leveren wij aan klanten in binnen en buitenland en aan diverse verkoopkanalen. Zijerveld richt zich met name op private labels en eigen merken met vier assortimentspijlers: Noord-Hollandse Gouda, Boerenkaas, Buitenlandse kaas en Geitenkaas.

Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina werkt Zijerveld aan de groei van de kaasmarkt en het verhogen van het rendement op de kaascategorie voor haar klanten. De cultuur binnen Zijerveld laat zich omschrijven als klant- en marktgericht, pragmatisch, ambitieus, proactief en no-nonsense. Zijerveld telt ruim 450 medewerkers.

Binnen onze Supply Chain organisatie in Bodegraven zijn wij op zoek naar een:

Supply Chain Coördinator Emballage (32 – 40 uur per week)

De Supply Chain Coördinator Emballage is verantwoordelijk voor alle emballagestromen (kratten, pallets, kaasboxen, etc.). Dit betekent de juiste administratieve afhandeling van bewegingen tussen de verschillende magazijnen en de uitwisselingen met leveranciers en met klanten. Ook onderhoudt de Supply Chain Coördinator Emballage de contracten met de emballageleveranciers en emballagepools. De gemaakte kosten worden hierbij nauwlettend gevolgd en afgestemd met onze inkoop- en verkooporganisatie.
De Supply Chain Coördinator zal voorop lopen in het inrichten van een centrale Emballage Monitor waarin saldo’s van magazijnen, leveranciers en klanten direct inzichtelijk zijn. Een flinke digitale stap vooruit. De Supply Chain Coördinator Emballage werkt samen met een team van 3 administratieve collega’s waar hij/zij als meewerkend voorman leiding aan geeft.

De ideale kandidaat?
- Heeft een business control of sterk analytisch gedreven achtergrond;
- Kan processen en productstromen goed overzien;
- Realiseert verbeteringen in samenspraak met verkoop, operatie, leverancier en klant;
- Heeft een afgeronde HBO/WO opleiding en werkt zeer secuur;
- Heeft bij voorkeur ervaring in een logistieke of productieomgeving;
- Heeft een uitstekende kennis van Excel en een goed gevoel voor de werking van ERP systemen en rapportages;
- Heeft een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Ervaring in de wereld van emballage is een pré maar geen vereiste.

Wat biedt Zijerveld als werkgever?
Een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie, die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Je komt te werken in een gezonde en groeiende organisatie waar een prettige werksfeer heerst. Daarnaast bieden wij je een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een salaris dat recht doet aan jouw ervaring, goede opleidingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie of voor eventuele vragen over de procedure kun je contact opnemen met onze Manager Distributie Nicole Rouwet via n.rouwet@zijerveldfood.nl. Jouw sollicitatie (CV + Motivatiebrief) ontvangen wij per voorkeur per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand contactformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

Opmerkingen

(velden met * zijn verplicht)

Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht