Supply Chain Controller

Deel vacature

Als Supply Chain Controller speel je een essentiële rol in het bewaken en optimaliseren van onze Supply Chain processen. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de financiële aspecten van de Supply Chain, het analyseren van gegevens en het bieden van inzichtelijke rapportages aan het management.

Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen, waaronder Inkoop, Logistiek en Productie, om ervoor te zorgen dat onze Supply Chain efficiënt en kosteneffectief opereert. Je identificeert potentiële risico's en kansen en formuleert strategieën om de algehele prestaties te verbeteren. Door je sterke analytische vaardigheden en probleemoplossend vermogen kun je proactief oplossingen vinden en bijdragen aan continue verbetering binnen de organisatie.

Jouw positie in de organisatie
Je wordt onderdeel van het Business Control team dat naast jou bestaat uit 5 collega's. Je rapporteert in jouw rol aan de Manager Financial Controller. Naast je collega's binnen Supply Chain werk je ook nauw samen met de Sourcing en Commercial Controller om zo samen de strategische agenda te leiden.

Over jou
- We hechten veel waarde aan passie voor je werk en komt met een doel bij ons werken. Wat dat precies is, is voor iedereen verschillend.
- Je vindt het leuk om te werken in een complexe en dynamische omgeving en je wilt hier impact maken.
- Je beschikt over sterke interpersoonlijke vaardigheden en je bent een gesprekspartner voor het Supply Chain management.
- Je bent analytisch en kan je inzichten op een effectieve manier vertalen naar de business.
- Je hebt affiniteit met kaas en wilt (nog) meer leren over de lekkerste kaas.
- Je hebt een Master richting Finance afgerond en eventueel een RC studie.
- Je hebt minimaal 8 jaar relevante werkervaring waarvan 2 jaar binnen Supply Chain, bij voorkeur binnen FMCG.

Wat wij bieden
Een uitdagende en dynamische Finance rol in een organisatie die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek .Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en jouw persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Als Finance team willen we impact maken op de business en staat ''een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd'' bijna op ons buik geschreven.

Natuurlijk komt de functie met een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, opleidings- en trainingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we veel leuks voor ons personeel, zoals evenementen, uitjes of zelfs een voetbaltoernooi.

Over ons
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met zo’n 450 medewerkers, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. Dit doen we vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina.

Meer informatie?
Wil je solliciteren of heb je vragen over de rol, Zijerveld of de procedure? Neem dan contact op met Wesley Demoed via 06 - 1110 1903 of w.demoed@zijerveldfood.nl. Jouw sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand formulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    Supply Chain Controller

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht