Stagiair(e) Event en Communicatie (m/v)

Deel vacature

Zijerveld is dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland.

Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad leveren wij aan klanten in binnen- en buitenland en aan diverse verkoopkanalen. Zijerveld richt zich met name op private labels, eigen merken en vier assortimentspijlers: Noord-Hollandse Gouda, Boerenkaas, Buitenlandse kaas en Geitenkaas.

Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina werkt Zijerveld aan de groei van de kaasmarkt en het verhogen van het rendement op de kaascategorie voor haar klanten. De cultuur binnen Zijerveld laat zich omschrijven als klant- en marktgericht, pragmatisch, ambitieus, proactief en no-nonsense. Zijerveld telt ruim 450 vaste medewerkers.

Voor onze Marketing afdeling zoeken wij een:

Stagiair(e) Event en Communicatie
32 uur p/w - aanvang stage bij voorkeur maart-april (20 weken)

Zijerveld organiseert jaarlijks meerdere events & Beurzen voor haar klanten waarbij de focus ligt op het inspireren/informeren met bestaande en nieuwe producten. We zijn voor 2021 we op zoek naar een meewerkstagiair(e). In deze stage bied je ondersteuning en ben je mede verantwoordelijk voor de organisatie van een groot klanten event en 2 grote beurzen in september en oktober 2021.
Als Event/Communicatie Stagiair(e) ga je werken in het marketing team, bestaande uit 8 personen. Je bent mede verantwoordelijk voor de organisatie en uitwerking van deze bovengenoemde events & beurzen en biedt je ondersteuning aan de Productmanager/Eventmanager.
Je bent hierdoor multi-inzetbaar en je draait volop mee in het dagelijkse werk. Daarnaast schakel je met verschillende partijen - zoals met marketingbureaus, evenementenbureaus en interne afdelingen - om een optimaal evenement neer te zetten.
Aanwezigheid op deze events/beurzen is een vereiste, maar daarnaast is het een uitgelezen kans voor jezelf en Zijerveld om het resultaat van je harde werken tijdens je stage LIFE mee te maken.

De ideale kandidaat beschikt over:
• een HBO studie in de richting eventmanagement, communicatie of marketing;
• een proactieve, creatieve geest met snelheid, ondernemerschap en een no-nonsense mindset;
• affiniteit met food en de foodbranche;
• uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
• praktijkkennis van MS Office (Outlook, Excel, PowerPoint en Word).

Wij zijn op zoek naar een creatieve, resultaatgerichte en flexibele stagiair(e) die niet bang is om nieuwe ideeën te opperen en aan te pakken. Een echte ondernemer, die graag een stapje extra zet en goed in teamverband kan werken en een project (lees event/beurs) eigen kan maken.

Wat biedt Zijerveld als werkgever:
Een afwisselende en uitdagende stage in een organisatie, die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Je komt te werken in een gezonde en groeiende organisatie waar een informele werksfeer heerst.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met Eva Vendrig (afdeling HR) via telefoonnummer 0172-630100. Jouw sollicitatie ontvangen wij bij voorkeur per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand contactformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht