Stagiair(e) Event en Communicatie (m/v)

Zijerveld is dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland.

Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad leveren wij aan klanten in binnen- en buitenland en aan diverse verkoopkanalen. Zijerveld richt zich met name op private labels, eigen merken en vier assortimentspijlers: Noord-Hollandse Gouda, Boerenkaas, Buitenlandse kaas en Geitenkaas.

Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina werkt Zijerveld aan de groei van de kaasmarkt en het verhogen van het rendement op de kaascategorie voor haar klanten. De cultuur binnen Zijerveld laat zich omschrijven als klant- en marktgericht, pragmatisch, ambitieus, proactief en no-nonsense. Zijerveld telt ruim 450 vaste medewerkers.

Voor onze Marketing afdeling zoeken wij een:

Stagiair(e) Event en Communicatie
(32 uur p/w)

Zijerveld organiseert jaarlijks meerdere evenementen voor haar klanten waarbij de focus ligt op verrassen en inspireren. Per september 2020 zijn we op zoek naar een meewerkstagiair(e). In deze stage bied je ondersteuning en ben je mede verantwoordelijk voor de organisatie van klantenevenementen.
Als Event/Communicatie Stagiair(e) ga je werken in het marketing team, bestaande uit 8 personen. Je bent mede verantwoordelijk voor de organisatie en uitwerking van klantevenementen en je biedt ondersteuning aan de Productmanagers. Je bent hierdoor multi-inzetbaar en je draait volop mee in het dagelijkse werk. Daarnaast schakel je met verschillende partijen - zoals met marketingbureaus, evenementenbureaus en interne afdelingen - om een optimaal evenement neer te zetten.

De ideale kandidaat beschikt over:
• een MBO/HBO studie in de richting eventmanagement, communicatie of marketing;
• een creatieve geest met snelheid, ondernemerschap en een no-nonsense mindset;
• affiniteit met food en de foodbranche;
• uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
• praktijkkennis van MS Office (Outlook, Excel, PowerPoint en Word).

Wij zijn op zoek naar een creatieve, resultaatgerichte en flexibele stagiair(e) die niet bang is om nieuwe ideeën te opperen en aan te pakken. Een echte ondernemer, die graag een stapje extra zet en goed in teamverband kan werken.

Wat biedt Zijerveld als werkgever:
Een afwisselende en uitdagende stage in een organisatie, die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Je komt te werken in een gezonde en groeiende organisatie waar een informele werksfeer heerst.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met Eva Aalderink (afdeling HR) via telefoonnummer 0172-630100. Jouw sollicitatie ontvangen wij bij voorkeur per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand contactformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

Opmerkingen

(velden met * zijn verplicht)

Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht