Stagiair Sales Retail NL

Deel vacature

17 miljoen Nederlanders altijd en overal van hun favoriete kazen laten genieten, dat streven we na. Wil jij hieraan bijdragen door Sales optimaal te ondersteunen in de relaties met onze klanten? Wil je werken met grote retailers zoals Plus en Jumbo? Vind je het gaaf om vanaf dag 1 verantwoordelijkheden te krijgen? Dan is deze stage je op het lijf geschreven!

Als stagiair ondersteun je Sales en Account Managers in het realiseren van plannen, gemaakte afspraken met klanten en kansen in onze organisatie. Jij voert operationele zaken uit en zorgt dat je hiervoor de benodigde afstemming met klanten hebt. Je voert administratieve taken uit zoals het verwerken van prijsmutaties, up to date houden van assortimentslijsten en het verwerken van assortiment wijzigingen. Tevens maak je analyses en ontwikkelt op basis hiervan - samen met Sales - plannen om zo onze business steeds verder uit te bouwen. Ten slotte pak je een actieve rol in de organisatie van acties, events en promoties die vanuit ons of de klant worden geïnitieerd.

Over jou
We hechten veel waarde aan passie voor je werk. Jij zit op dit moment in je 4e jaar van je HBO of WO studie in de richting van Commercie. Ben jij ondernemend, analytisch, wil je graag resultaten boeken en beschik je over een goede dosis overtuigingskracht? Dan zien we je graag!

Verder overtuig je ons met je accurate en gestructureerde manier van werken en het vermogen om overzicht te houden. Ook goede beheersing van Excel wordt gewaardeerd.

Wat wij bieden
Een uitdagende stage in een organisatie die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Je wordt onderdeel van het Retail NL team die bestaat uit 15 collega’s. Hard werken en fun gaan hand in hand in ons team. In deze stage werk je ook nauw samen met andere afdelingen, zoals Customer Service, het Field Sales team, Marketing, Inkoop, QA en Finance

Natuurlijk krijg je een stagevergoeding. Ook bieden we je volop kansen om jezelf te ontwikkelen, onder andere door onze inhouse trainingen. Na je stage zijn er doorgroeimogelijkheden. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we toffe activiteiten voor ons personeel, zoals podcasts, evenementen of zelfs een voetbaltoernooi. Ga jij aan de slag bij dé kaasspecialist van Nederland en omstreken?

Over ons
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met zo’n 450 medewerkers, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. Dit doen we vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met Wouter Wijsman via 06 - 1110 1903. Jouw sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand formulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht