Stagiair Finance Process Improvement

Deel vacature

17 miljoen Nederlanders altijd en overal van hun favoriete kazen laten genieten, dat streven we na. We zijn aan het ontwikkelen naar een echte cheese-tech company. Een belangrijk onderdeel daarvan is om continue te kijken naar onze processen en hoe we deze actief kunnen optimaliseren. Het (pro)actief documenteren, analyseren en verbeteren van bedrijfsprocessen is de hoofdtaak van het Process Improvement team.

Als stagiair Finance Process Improvement krijg jij vanaf dag 1 de mede verantwoordelijkheid om onze processen te optimaliseren. Je brengt (financiële) processen in kaart en analyseert deze. Vervolgens ontwikkel je een verbetervoorstel en implementeer je deze.

Over jou
We hechten veel waarde aan passie voor je werk. Jij zit op dit moment in je 4e jaar van je HBO of WO studie in de richting van Finance & Control. Heb jij affiniteit met bedrijfsprocessen, sta je bekend om je accurate manier van werken en heb je analytische vaardigheden? Dan zien we je graag!

Verder overtuig je ons met je nieuwsgierigheid en de wil om jezelf verder te ontwikkelen. Ook waarderen we het als je nieuwe ideeën aandraagt en oppakt.

Wat wij bieden
Een uitdagende stage in een organisatie die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek.

Je wordt onderdeel van het Financial Control Team binnen de afdeling Finance welke bestaat uit ongeveer 15 collega's. Daarnaast heb je ook veel contact met verschillende afdelingen.

Natuurlijk krijg je een stagevergoeding. Ook bieden we je volop kansen om jezelf te ontwikkelen, onder andere door onze inhouse trainingen. Na je stage zijn er doorgroeimogelijkheden. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we toffe activiteiten voor ons personeel, zoals podcasts, evenementen of zelfs een voetbaltoernooi. Ga jij aan de slag bij dé kaasspecialist van Nederland en omstreken?

Over ons
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met zo’n 450 medewerkers, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. Dit doen we vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de stage kun je bellen met Victor de Hollander (Process Improvement) via 0172-552177 of Rob Schouten (Head of Financial Control) via 06-30178854. Jouw sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand formulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht