Stagiair Finance - Order to Cash

Deel vacature

17 miljoen Nederlanders altijd en overal van hun favoriete kazen laten genieten, dat streven we na. Als Order to Cash team houden we ons bezig met het gehele proces van order tot betaling door de klant. Vanaf het moment dat een nieuwe klant bij ons on-board, het orderpicken van de kaas, het versturen van de facturen, het aanmaanproces tot het reconciliatieproces, zorgt er gezamenlijk voor dat jij het overheerlijke stukje kaas vanuit ons magazijn uiteindelijk op je borrelplank kan presenteren.

Als stagiair Order to Cash houd je je voornamelijk bezig met de debiteurenadministratie en de facturatie aan onze klanten. Je draagt bij aan de adequate uitvoering van onze financiële bedrijfsvoering. Daarnaast ga je de volatiliteit van de interne en externe kredietlimieten van onze debiteuren onderzoeken en geef je mogelijke aanbevelingen en/of verbetermogelijkheden.

Over jou
We hechten veel waarde aan passie voor je werk. Jij bent op dit moment 3e of 4e jaars HBO student in de richting van Finance en Control. Ben jij daadkrachtig, beschik je over goede analytische vaardigheden, vragen je vrienden je Excel advies en heb jij goede communicatieve vaardigheden? Dan zien we je graag!

Verder overtuig je ons met je nieuwsgierigheid en de wil om jezelf verder te ontwikkelen. Ook waarderen we het als je nieuwe ideeën aandraagt en oppakt.

Wat wij bieden
Een uitdagende stage in een organisatie die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Het Order to Cash team bestaat uit 5 collega's en is onderdeel van het Operational Finance team die in totaliteit bestaat uit 15 collega's. Hard werken, persoonlijke betrokkenheid en plezier maken vinden we belangrijk.

Natuurlijk krijg je een stagevergoeding. Ook bieden we je volop kansen om jezelf te ontwikkelen, onder andere door onze inhouse trainingen. Na je stage zijn er doorgroeimogelijkheden. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we toffe activiteiten voor ons personeel, zoals podcasts, evenementen of zelfs een voetbaltoernooi. Ga jij aan de slag bij dé kaasspecialist van Nederland en omstreken?

Over ons
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met zo’n 450 medewerkers, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. Dit doen we vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de stage kun je bellen met Sander Reints (Team Lead Order to Cash) via 06-13864573 of Rob Schouten (Head of Financial Control) via 06-30178854. Jouw sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand formulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht