Stagiair Customer & Channel Development

Deel vacature

Ben jij klaar om in een uitdagende omgeving volop groeimogelijkheden te werken? Binnen het Customer & Channel Development team kan dat! Ons team is de brug tussen Marketing en Sales. Zo help je bijvoorbeeld Sales met nieuwe inzichten richting onze klanten door middel van onderzoek en data analyses. Werk jij accuraat en vind je het leuk om bezig te zijn met nieuwe inzichten over het consumentengedrag in FMCG? Heb jij goede analytische vaardigheden? Wil je echt een bijdrage leveren en jouw kennis inzetten voor onze business? Dan is onze vacature van Stagiair Customer & Channel Development misschien wel jouw stageplek!

Jouw verantwoordelijkheden
In de rol van stagiair ben jij (echt) onderdeel van het Customer & Channel Development Team en houd je je bezig met een breed spectrum van werkzaamheden:
Markt analyses & rapportages - Je maakt analyses en rapportages van marktdata die we vervolgens kunnen gebruiken binnen onze afzetkanalen, zoals supermarkten en kaasspeciaalzaken.
Consumenten onderzoek – Je helpt met het opzetten en uitvoeren van consumenten onderzoek. Je werkt hier intensief samen met de Customer & Channel Developers binnen het team.
Interne rapportages – Je verzamelt interne data – bijvoorbeeld financiële data – en zorgt voor analyses en rapportages die we vervolgens gebruiken om nieuwe strategische beslissingen te maken.

Wat we vragen
• Gedrevenheid en passie om tot nieuwe inzichten te komen;
• Je ben nieuwsgierig van aard en zoekt graag naar antwoorden;
• Uitstekende communicatieve vaardigheden;
• Accurate en gestructureerde manier van werken en je kan goed het overzicht houden;
• Analytische vaardigheden, goede beheersing van Excel is een pré;
• Oprechte interesse in de wereld van kaas en (toekomstige) trends;
• Je bent 4e jaars HBO of WO Master student;
• Beheersing (mondeling en schriftelijk) van Nederlands en Engels.

Wat we bieden
• De kans om te werken in een organisatie die volop in ontwikkeling is en daarin mee te vernieuwen en te veranderen;
• Een stageplek die je een echte “hands-on” werkervaring geeft;
• Doorgroeimogelijkheden na je stage.

Zijerveld en het Customer & Channel Development Team
Liefde voor kaas en het creëren van geluksmomenten vormt het hart van Zijerveld. Het is de kern van ons ondernemerschap. We dragen deze liefde uit in alles wat we doen. Dat maakt ons dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland.

Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina groeien we hard. We zijn ambitieus, consument- en klantgericht, proactief en no-nonsense.

Het Customer & Channel Management team is een klein en hecht team, bestaande uit een Manager en twee Developers. Naast dit team heb je veel contact met marketing en sales collega’s van andere teams.

Meer weten en solliciteren?
Klinkt dit als jouw toekomstige functie? Stuur je motivatiebrief en CV naar werkenbij@zijerveldfood.nl of reageer via onderstaand formulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht