Stagiair B2B Webshop Content

Deel vacature

17 miljoen Nederlanders altijd en overal van hun favoriete kazen laten genieten, dat streven we na. Onze B2B webshop met marketing en productinformatie speelt hier een belangrijke rol in door onze klanten continue een compleet assortiment met de lekkerste kaas te kunnen bieden.

Als stagiair B2B Webshop content ben je verantwoordelijk voor het up-to-date maken en houden van alle producten, de content en onze promoties:
• Je plaatst relevante marketing uitingen en bijbehorende promotie artikelen.
• Je houdt de productdatabase actueel en verwerkt eventuele wijzigingen.
• Je verzamelt en verwerkt productinformatie en houdt deze up-to-date.
• Je organiseert productfotografie van begin tot eind (producten regelen, de planning maken, de fotograaf ondersteunen en de nabewerking van foto's).

Over jou
We hechten veel waarde aan passie voor je werk. Jij bent op dit moment MBO student in de richting van Multimedia/Communicatie. Ben jij creatief, onderzoekend, georganiseerd en sta je bekend om je precieze manier van werken? Dan zien we je graag!

Verder overtuig je ons met je nieuwsgierigheid en de wil om jezelf verder te ontwikkelen. Ook waarderen we het als je nieuwe ideeën aandraagt en oppakt.

Wat wij bieden
Een B2B webshop content stage in een organisatie die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Als klein B2B e-commerce team zijn we elke dag zijn we bezig met het verbeteren van de online customer journey en zorgen we dat de webshop in perfecte staat verkeert, zowel in gebruik als op het gebied van content. We werken hiervoor in sprints zodat we gericht taken op kunnen pakken en snel mogelijke uitdagingen op kunnen lossen.

Natuurlijk krijg je een stagevergoeding. Ook bieden we je volop kansen om jezelf te ontwikkelen, onder andere door onze inhouse trainingen. Na je stage zijn er doorgroeimogelijkheden. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we toffe activiteiten voor ons personeel, zoals podcasts, evenementen of zelfs een voetbaltoernooi. Ga jij aan de slag bij dé kaasspecialist van Nederland en omstreken?

Over ons
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met zo’n 450 medewerkers, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. Dit doen we vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de stage kun je bellen met Bibian Brouwer (Manager B2B Webshop) via 06-29265733.. Jouw sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand formulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht