S&OP Planner

Deel vacature

Is het voor jou de uitdaging om ons S&OP proces mede vorm te geven, continu te verbeteren en vanuit deze rol de Supply & Demand planningsprocessen te faciliteren. Sta je er ook voor open om, indien nodig, operationeel bezig te zijn. Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou.

De S&OP Planner organiseert en begeleidt het Sales & Operations Proces (operationeel, tactisch) voor Zijerveld; van Demand planning, Supply planning tot besluitvorming met als doel om een optimale balans te realiseren tussen de gewenste servicelevels, versheid (THT), derving, werkkapitaal en overige kosten in de keten in lijn met het budget.

Over jou
We hechten veel waarde aan passie voor je werk en zoeken iemand die als spin in het web de ins en outs op het gebied van S&OP planning organiseert. Voor deze functie verlangen wij een Master of Bachelor diploma in de richting van Supply Chain/Logistiek/Business of Finance. Je hebt 3 tot 5 jaar relevante werkervaring.

Je hebt een verbinder die uitblinkt in proces denken, data en digitalisering en daarnaast analytisch is. Je toont eigenaarschap, neemt besluiten en bent resultaat gedreven. Ook ben je bent zeer behendig met Excel, planning- (Slim-4) en ERP (M3) systemen, en het gebruik van rapportage tools (Power BI is een pre). Daarbij communiceer je moeiteloos in de Nederlandse en Engelse taal.

Heb je een open Mindset voor het continue verbeteren van eigen gedrag, processen, systemen, samenwerking en resultaten over de afdelingsgrenzen heen. Dan maken we graag kennis met je!

Wat we bieden:
Een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Het Supply team is een team waarin hard werken en fun hand in hand gaan. Natuurlijk bieden we een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, opleidings- en trainingsfaciliteiten en mooie loopbaan-perspectieven. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we veel leuks voor onze medewerkers, zoals evenementen, uitjes of zelfs een sporttoernooi. Ga jij aan de slag bij dé kaasspecialist van Nederland en omstreken?

Je wordt lid van het Planning en S&OP team bestaande uit 15 personen en je rapporteert aan de Manager Planning en S&OP.

Over ons
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met een team van zo’n 650 enthousiaste mensen, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. Dit doen we vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met Kristel Lammers (Manager Planning & S&OP) via telefoonnummer 06-53259213.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht