SHE Manager/Coördinator

Deel vacature

Veiligheid is voor Zijerveld topprioriteit. Krijg jij er energie van om actief aan de slag te zijn met het continue verder verbeteren en ontwikkelen van onze veiligheidscultuur. Dan hebben wij de perfecte job voor je.

De SHE Manager/Coördinator waar we naar op zoek zijn heeft een sterke visie op het gebied van veiligheidsgedrag en -bewustzijn binnen een complexe Supply Chain organisatie. Vanuit kennis en ervaring ben je in staat om mensen mee te krijgen. Dit doe je door voor iedereen duidelijk en overtuigend over de voetlicht te brengen waar en hoe we met elkaar het gewenste veiligheidsniveau kunnen realiseren.

Het is je grote uitdaging om samen bedrijf breed actief te helpen en te faciliteren om de veiligheidsbeleving en gedrag verder te verbeteren, te versterken en te borgen. Je leidt en beheert de Safety Road map.

Over jou
We hechten veel waarde aan passie voor je werk en zoeken iemand die als Safety-ambassadeur het veiligheidsbesef door de organisatie verspreid. Voor deze functie verlangen wij minimaal een Bachelor diploma in de richting van veiligheid. Je hebt 8 tot 10 jaar ervaring in het ontwikkelen en onderhouden van een veiligheidscultuur binnen een Operations omgeving. Daarnaast heb je uitgebreide kennis van en ervaring met het toepassen van Arbo- en milieuwetgeving. Ben je daarnaast zelf startend, stressbestendig, volhardend, assertief, resultaat gedreven en durf je het gesprek met collega’s aan te gaan. Dan maken we graag kennis met je!

Je houdt je bezig met het opstellen, implementeren en continu optimaliseren van het veiligheids- en gezondheidsbeleid. Dit in overeenstemming met de zowel de wettelijke regels als het centrale organisatiebeleid om zo maximale veiligheid en goede gezondheid van medewerkers te garanderen.

Je steekt graag energie in het trainen, ondersteunen en coachen van zowel de medewerkers als de leidinggevenden. Vanzelfsprekend geef je zelf het goede voorbeeld. Om een volledig beeld te behouden zet je rapportages op en onderhoud deze. Daarbij communiceer je moeiteloos in de Nederlandse en Engelse taal.

Wat we bieden:
Een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Het Supply team is een team waarin hard werken en fun hand in hand gaan. Natuurlijk bieden we een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, opleidings- en trainingsfaciliteiten en mooie loopbaan-perspectieven. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we veel leuks voor onze medewerkers, zoals evenementen, uitjes of zelfs een sporttoernooi. Ga jij aan de slag bij dé kaasspecialist van Nederland en omstreken?

Je wordt lid van het QSHE-team bestaande uit 9 personen en je rapporteert aan de QSHE Manager.

Over ons
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met een team van zo’n 650 enthousiaste mensen, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. Dit doen we vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met Johannes Tinga (QHSE Manager) via
06-10934692.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht