Service Manager Techniek & Facility

Deel vacature

Krijg jij energie van het optimaliseren van onderhoud en het organiseren van een perfecte facility dan maken wij graag kennis met jou.
Als Service Manager Techniek & Facility is het jouw uitdaging om ervoor te zorgen dat preventief en curatief onderhoud evenals Facilitaire zaken professioneel geregeld zijn. Je geeft hierbij leiding aan een team bestaande uit de Coördinator Techniek met 2 monteurs en aan de Coördinator Facility.

We hebben veel zaken uitbesteed door middel van servicecontracten met vaste suppliers. De ingekochte diensten worden concreet gemaakt en gevolgd door middel van Service Level Agreements (SLA). Het is jouw verantwoordelijkheid om deze servicecontracten te beheren, en ervoor te (laten) zorgen dat de overeengekomen activiteiten tijdig en volledig uitgevoerd worden.

Verder ontwikkelen wij snel, dit betekent dat ook de eisen aan gebouwen, installaties en machines hierdoor veranderd. Je hebt hierin dan ook een actieve rol; je analyseert, adviseert, brengt nieuwe ideeën in, hebt een duidelijke visie op deze zaken en de technische ondersteuning. Ervaring op het gebied van geconditioneerde omgevingen is een pré.

Over jou
We hechten veel waarde aan passie voor je werk en zoeken iemand die als Service Manager Techniek & Facility de “klanten” als vanzelfsprekend blij maakt. Voor deze functie verlangen wij een Bachelor diploma in een Technische richting Je hebt ervaring op het gebied van onderhandelen over en afsluiten van servicecontracten. Het werken met en actief beheren van Service Level Agreements (SLA) is voor jou bekend terrein. Daarnaast heb je belangstelling voor facilitaire dienstverlening.

Je bent een ontwikkelings- en mensgerichte leidinggevende en durft je medewerkers ruimte te geven om zelfstandig zaken op te pakken.

Je krijgt veel energie van het ontzorgen van de locaties op technisch en facility gebied. Je analyseert de gegevens uit Ultimo en realiseert een optimale verhouding tussen preventief en curatief onderhoud. Om een volledig beeld te behouden zet je rapportages op en bespreekt deze. Aan de hand van de ervaringen en inzichten werk je verbetervoorstellen uit en na akkoord implementeer je deze.

Wat we bieden:
Een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Het Operations Team is een team waarin hard werken en fun hand in hand gaan. Natuurlijk bieden we een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, opleidings- en trainingsfaciliteiten en mooie loopbaan-perspectieven. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we veel leuks voor onze medewerkers, zoals evenementen, uitjes of zelfs een sporttoernooi. Ga jij aan de slag bij dé kaasspecialist van Nederland en omstreken?

In deze rol rapporteer je aan de Manager Operations.

Over ons
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met een team van zo’n 650 enthousiaste mensen, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. Dit doen we vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met Dennis Fros (Operations Manager) via
06-12980968.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht