Senior Financial Controller

Deel vacature

Zijerveld is dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland.

Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met zo’n 450 medewerkers miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland.

Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen.
Dit doen we van vanuit een autonomen positie binnen van Royal FrieslandCampina.

Wij zoeken een fulltime (32-40 uur):

Senior Financial Controller

Omschrijving functie
Als Senior Financial Controller ben je verantwoordelijk voor de maandelijkse interne en externe verslaggevingsrapportages en daarnaast verantwoordelijk voor de aansturing, training en coaching van diverse collega’s op zowel technische als proces topics. Je bent eveneens verantwoordelijk voor het beheren en controleren van de balansposities. Je speelt daarnaast een belangrijke rol in het managen en verder implementeren van diverse interne controles alsmede het begeleiden van diverse interne en externe controles op financieel gebied. Tot slot ondersteun je het business control team bij verschillende projecten.

Wat is jouw positie in de organisatie?
Je wordt onderdeel van het Finance & Control team dat bestaat uit 25 medewerkers. Je rapporteert in jouw rol direct aan de Head of Financial Control die deel uitmaakt van het core finance team en ondersteunt de Head of Business Control op diverse gebieden.

Over jou
• We hechten veel waarde aan passie voor je werk en komt met een doel bij ons werken. Wat dat precies is, is voor iedereen verschillend;
• Je wilt jezelf graag blijven ontwikkelen;
• Voor deze functie verlangen wij een universitair werk en denkniveau (RA/RC is een pré) met minimaal 5 jaar werkervaring (bij voorkeur bij de BIG4);
• Je bent proactief, betrouwbaar en werkt accuraat;
• Je overtuigt ons met goede communicatieve vaardigheden, sterke persoonlijkheid en een positieve instelling;
• We vragen een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal beheersing van de Duitse en/of Franse taal is mooi meegenomen maar geen noodzakelijke voorwaarde) en daarnaast een gezonden dosis humor.

Wat wij bieden
Een verantwoordelijke en zelfstandige functie in een organisatie die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid, dynamiek en fun.

Natuurlijk komt de functie met een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, opleidings- en trainingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we veel leuks voor ons personeel, zoals evenementen, uitjes en een tennis- en voetbaltoernooi.

Interesse in deze functie?
Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met Rob Schouten, Head of Financial Control via telefoonnummer 06-30178854. Jouw sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand formulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    Senior Financial Controller

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht