Sales Assistent

Deel vacature

Ben jij klaar om in een uitdagende omgeving volop groeimogelijkheden te werken? Om het Belgische Sales team optimaal te ondersteunen in de relaties met onze klanten, het realiseren van nieuwe business en om onze ambitieuze doelen te bereiken? Werk jij accuraat en haal je energie uit contact met klanten en interne afdelingen? Dan is onze vacature van Sales Assistent misschien wel jouw nieuwe uitdaging!

Jouw verantwoordelijkheden
Als Sales Assistent draag je - samen met de Account Managers van ons team in België - zorg voor een optimale invulling van de accountplannen ten behoeve van het opleveren van de tot doel gestelde resultaten van de klant. Dit doe je onder andere door de Account Managers commercieel te ondersteunen door het begeleiden van (nieuwe) trajecten van klanten, het verwerken van tariefwijzigingen en assortimentslijsten, het coördineren van acties en het opvoeren van artikelgegevens.
Daarnaast onderhoud je de contacten met de klanten over operationele zaken, lever je rapportages en analyses aan en draag je zorg voor een optimale samenwerking met de Back Office afdeling. Het is jouw verantwoordelijkheid om de Account Managers hierin zoveel mogelijk te ontzorgen.

Wat we vragen
• Gedrevenheid en passie om win-wins te creëren met klanten;
• Je hebt een hart voor sales en we vinden het gaaf als je de ambitie hebt om jezelf te ontwikkelen naar een accountmanager rol;
• Relaties ontwikkelen en onderhouden zit in je DNA. Je opent makkelijk nieuwe deuren en bouwt graag relaties op;
• Accurate en gestructureerde manier van werken en je kan goed het overzicht houden;
• Analytische vaardigheden, goede beheersing van Excel is een pré;
• Oprechte interesse in de wereld van kans en (toekomstige) trends;
• Een afgeronde HBO opleiding;
• 1-2 jaar ervaring in een commerciële rol, bij voorkeur in FMCG/food;
• Uitstekende communicatieve vaardigheden en beheersing (mondeling en schriftelijk) van Nederlands, Frans en Engels;
• Bereidheid om regelmatig naar België te reizen of woonachtig rond Gent.

Wat we bieden
• De kans om te werken in een organisatie die volop in ontwikkeling is en daarin mee te vernieuwen en te veranderen;
• Een fulltime rol in een klein en ondernemend team waarbij je veel ruimte voor eigen initiatief krijgt en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen;
• Marktconform salaris gebaseerd op de functie en jouw ervaring;
• Onze waardering komt niet alleen tot uiting in onze arbeidsvoorwaarden, we vinden het ook belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. We bieden je daarom ontwikkelingskansen en opleidings- en trainingsmogelijkheden.

Zijerveld en team België
Liefde voor kaas en het creëren van geluksmomenten vormt het hart van Zijerveld. Het is de kern van ons ondernemerschap. We dragen deze liefde uit in alles wat we doen. Dat maakt ons dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland.

Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina groeien we hard. We zijn ambitieus, consument- en klantgericht, proactief en no-nonsense. Met 450 medewerkers werkzaam in verschillende disciplines zoals Sales en Supply Chain werken we dagelijks aan het realiseren van onze strategie.

Het Belgische team bestaat uit een Manager Sales, een drietal (Key) Account Managers en een klein Field Sales team. Samen hebben ze de ambitie om onze business binnen modern retail en wholesale te laten groeien.

Meer weten en solliciteren?
Klinkt dit als jouw toekomstige functie? Stuur je motivatiebrief en CV naar werkenbij@zijerveldfood.nl of reageer via onderstaand formulier.

Als je eerst meer wil weten, neem dan contact op met Klaske Hollema (HR Manager, 06-11239721).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht