Sales Assistent Wholesale & Export

Deel vacature

Vind jij het gaaf om dagelijks contact te hebben met onze export klanten over ter wereld en (kaas)groothandels in Nederland en België? Ben jij klaar om Sales optimaal te ondersteunen in de relaties met onze klanten, het realiseren van nieuwe business en om onze ambitieuze doelen te bereiken? Werk je accuraat en ben je meertalig? Heb je de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen binnen commercie? Dan is onze vacature van Sales Assistent Wholesale & Export misschien wel jouw nieuwe uitdaging!

Jouw verantwoordelijkheden
In de rol van Sales Assistent zijn je belangrijkste verantwoordelijkheden:
Sales support – Je bent het eerste aanspreekpunt voor Sales om de plannen, gemaakte afspraken met klanten en kansen te realiseren in onze organisatie. Je werkt daarbij nauw samen met andere afdelingen, zoals de Back Office, Marketing, Inkoop, QA en Finance.
Administratie – Je bent bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het verwerken van prijsmutaties, houdt onze assortimentslijsten up to date, stelt leverovereenkomsten op en verwerkt assortiment wijzigingen.
Klantcontact – Je bent de linking pin tussen Back Office en Sales en onderhoudt contact met klanten over operationele zaken.
Analyses & rapportages – Je maakt analyses en rapportages, zoals afzetrapportages en performance rapportages, en baseert hier – samen met Sales – acties op.
Klachtenverwerking en -opvolging - Je beantwoordt kwaliteit gerelateerde vraagstukken in samenwerking met de afdelingen Back Office, QA en Specificatiebeheer.
Acties & events – Je hebt een actieve rol in de organisatie van acties en events die vanuit Zijerveld of de klant worden geïnitieerd.

Wat we vragen
• Gedrevenheid en passie om win-wins te creëren met klanten;
• Je hebt een hart voor sales en we vinden het gaaf als je de ambitie hebt om jezelf te ontwikkelen naar een accountmanager rol;
• Uitstekende communicatieve vaardigheden;
• Accurate en gestructureerde manier van werken en je kan goed het overzicht houden;
• Analytische vaardigheden, goede beheersing van Excel is een pré;
• Oprechte interesse in de wereld van kans en (toekomstige) trends;
• Een afgeronde HBO/WO opleiding;
• Je bent recent afgestudeerd en hebt bij voorkeur 1-2 jaar ervaring in een commerciële rol, bij voorkeur in FMCG/food;
• Beheersing (mondeling en schriftelijk) van Nederlands, Engels en Duits (een 4e taal is een pré).

Wat we bieden
• De kans om te werken in een organisatie die volop in ontwikkeling is en daarin mee te vernieuwen en te veranderen;
• Een fulltime functie in 2 kleine en hechte teams;
• Marktconform salaris gebaseerd op de functie en jouw ervaring;
• Onze waardering komt niet alleen tot uiting in onze arbeidsvoorwaarden, we vinden het ook belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. We bieden je daarom ontwikkelingskansen en opleidings- en trainingsmogelijkheden.

Zijerveld en het Wholesale en Export team
Liefde voor kaas en het creëren van geluksmomenten vormt het hart van Zijerveld. Het is de kern van ons ondernemerschap. We dragen deze liefde uit in alles wat we doen. Dat maakt ons dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland.

Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina groeien we hard. We zijn ambitieus, consument- en klantgericht, proactief en no-nonsense.

Wholesale en Export zijn 2 kleine en hechte teams en in de rol van Sales Assistent zal je beide teams – samen met de andere 2 Sales Assistenten - gaan ondersteunen. Het Wholesale team bestaat uit een Manager Sales, een Sales Manager, een Sales Assistent, een Proces Manager en een aantal Backoffice medewerkers. We leveren een breed assortiment Hollandse en buitenlandse kazen aan alle (kaas)groothandels in Nederland & België. Het Export team bestaat uit een Manager Sales, 2 Account Managers, een Sales Assistent, een Procesmanager en een drietal Back Office Medewerkers. We leveren wereldwijd kaas met onze mooie merken. Naast het Wholesale en Export team heb je veel contact met sales collega’s van andere teams.

Meer weten en solliciteren?
Klinkt dit als jouw toekomstige functie? Stuur je motivatiebrief en CV naar werkenbij@zijerveldfood.nl of reageer via onderstaand formulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht