Sales Assistent Classic Retail, Out-of-Home & Industry

Deel vacature

Ben jij klaar om in een uitdagende omgeving volop groeimogelijkheden te werken? Om Sales optimaal te ondersteunen in de relaties met onze klanten, het realiseren van nieuwe business en om onze ambitieuze doelen te bereiken? Werk jij accuraat en vind je het leuk om contact met klanten zoals Sligro, Hanos en Makro te hebben? Heb jij de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen binnen commercie? Dan is onze vacature van Sales Assistent Classic Retail, Out-of-Home & Industry misschien wel jouw nieuwe uitdaging!

Jouw verantwoordelijkheden
In de rol van Sales Assistent rapporteer je aan de Manager Sales Classic Retail, Out-of-Home & Industry en zijn je belangrijkste verantwoordelijkheden:
Sales support – Je bent het eerste aanspreekpunt voor Sales om de plannen, gemaakte afspraken met klanten en kansen te realiseren in onze organisatie. Je werkt daarbij nauw samen met andere afdelingen, zoals de Back Office, Marketing, Inkoop, QA en Finance.
Administratie – Je bent bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het verwerken van prijsmutaties, houdt onze assortimentslijsten up to date, stelt leverovereenkomsten op en verwerkt assortiment wijzigingen.
Klantcontact – Je bent de linking pin tussen Back Office en Sales en onderhoudt contact met klanten over operationele zaken.
Analyses & rapportages – Je maakt analyses en rapportages, zoals afzetrapportages en performance rapportages, en baseert hier – samen met Sales – acties op.
Klachtenverwerking en -opvolging - Je beantwoordt kwaliteit gerelateerde vraagstukken in samenwerking met de afdelingen Back Office, QA en Specificatiebeheer.
Acties & events – Je hebt een actieve rol in de organisatie van acties en events die vanuit Zijerveld of de klant worden geïnitieerd.

Wat we vragen
• Gedrevenheid en passie om win-wins te creëren met klanten;
• Je hebt een hart voor sales en we vinden het gaaf als je de ambitie hebt om jezelf te ontwikkelen naar een accountmanager rol;
• Uitstekende communicatieve vaardigheden;
• Accurate en gestructureerde manier van werken en je kan goed het overzicht houden;
• Analytische vaardigheden, goede beheersing van Excel is een pré;
• Oprechte interesse in de wereld van kans en (toekomstige) trends;
• Een afgeronde HBO/WO opleiding;
• Je bent recent afgestudeerd en hebt bij voorkeur 1-2 jaar ervaring in een commerciële rol, bij voorkeur in FMCG/food;
• Beheersing (mondeling en schriftelijk) van Nederlands en Engels (een 3e taal is een pré).

Wat we bieden
• De kans om te werken in een organisatie die volop in ontwikkeling is en daarin mee te vernieuwen en te veranderen;
• Een fulltime functie in een divers en hecht team in een omgeving volop groeikansen;
• Marktconform salaris gebaseerd op de functie en jouw ervaring;
• Onze waardering komt niet alleen tot uiting in onze arbeidsvoorwaarden, we vinden het ook belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. We bieden je daarom ontwikkelingskansen en opleidings- en trainingsmogelijkheden.

Zijerveld en het Classic Retail, Out-of-Home & Industry team
Liefde voor kaas en het creëren van geluksmomenten vormt het hart van Zijerveld. Het is de kern van ons ondernemerschap. We dragen deze liefde uit in alles wat we doen. Dat maakt ons dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland.

Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina groeien we hard. We zijn ambitieus, consument- en klantgericht, proactief en no-nonsense.

Het Classic Retail, Out-of-Home & Industry team is een divers en hecht team, bestaande uit een Manager Sales, een Sales Manager Markten & Speciaalzaken, acht accountmanagers en twee Sales Assistenten. We leveren een breed assortiment Hollandse en buitenlandse kazen aan diverse kanalen: horeca groothandels, industriële verwerkers, kaasspeciaalzaken en markthandelaren. Naast dit team heb je veel contact met de Back Office, Marketing, Inkoop en Supply Chain.

Meer weten en solliciteren?
Klinkt dit als jouw toekomstige functie? Stuur je motivatiebrief en CV naar werkenbij@zijerveldfood.nl of reageer via onderstaand formulier.

Als je eerst meer wil weten, neem dan voor inhoudelijke vragen over de rol contact op met Jeroen Hoogenboom (Manager Sales Classic Retail, Out-of-Home & Industry (06-10130389). Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Klaske Hollema (HR Manager, 06-11239721).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht