Product Owner Digital Sales

Deel vacature

Ben jij iemand die voorop loopt in digitale transformatie en zowel klant als consument een superieure ervaring weet te geven? Dan is dit de rol voor jou! Wij ontwikkelen ons naar een cheese-tech organisatie waarin we met verschillende digitale platformen innoveren binnen een traditionele markt.

Als Product Owner Digital Sales ben jij in de lead van onze B2B webshop én voor onze ambities met een disruptief consumentenplatform. In deze rol ben jij onze digitale expert en heb je verschillende verantwoordelijkheden, onder andere:
- Strategie creatie
- Roadmap bepaling
- Backlog opzetten
- Data gedreven bouwen o.b.v. duidelijke KPI's
- Externe development partner aansturen
- Coachen van 1 teamlid

In deze rol zit je op het snijvlak van business, e-commerce, data en IT. Jij zorgt dat dit allemaal samenkomt vanuit jouw eigen visie en strategie om momenten van geluk te creëren voor onze klanten en onze consumenten!

Jouw positie in de organisatie
Met het eigenaarschap over deze platformen zit je in het hart van onze plannen op het gebied van digitale transformatie en onze ambitie om het eerste cheese-tech bedrijf ter wereld te worden. Je wordt onderdeel van het Digital Sales & Marketing team. Hierin werk je in een informele sfeer en krijg je veel ruimte voor eigen initiatief. Je werkt verder nauw samen met interne team zoals sales, IT, finance en marketing.

Over jou
- Je bent gedreven en komt met een persoonlijk doel bij ons werken.
- Voor deze functie vragen wij een afgeronde HBO of WO opleiding.
- Je brengt minimaal 2-4 jaar relevante ervaring binnen bijvoorbeeld commercie, e-commerce, data en IT mee.
- Je bent analytisch en werkt data gedreven.
- Je bent ondernemend en wil bij ons komen knallen.
- Je bent in staat complexe vraagstukken op te pakken door een visie, strategie en duidelijke stappen te kunnen benoemen én uitvoeren.
- Je zoekt vrijheid, eigenaarschap en impact in jouw nieuwe rol!

Wat wij bieden
Een verantwoordelijke en zelfstandige functie in een organisatie, die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. In deze functie kun je hybride - dus zowel op kantoor als op afstand - werken.

Natuurlijk komt de functie met een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, opleidings- en trainingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we veel leuks voor ons personeel, zoals evenementen, uitjes of zelfs een voetbaltoernooi.

Over ons
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met zo’n 450 medewerkers, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. Dit doen we vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met Bram Hulsebosch (Director Digital Sales & Marketing) via 06 - 1292 3049. Jouw sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand formulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    Vacature Product Owner Digital Sales

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht