Product Owner B2B Webshop

Deel vacature

Zorg jij ervoor dat onze klanten in een paar klikken de totale wereld van de beste kwaliteit kaas kunnen ontdekken? Wij ontwikkelen onszelf naar een cheese-tech organisatie, waarin we onze business naar volledig digitaal transformeren. Als Product Owner B2B Webshop ben je daarbinnen dé eigenaar van ons platform voorklanten. Je zorgt ervoor dat onze huidige B2B Webshop verder ontwikkeld wordt om zo onze klanten de optimale online service te bieden. Hiervoor beheer je de roadmap en de backlog, zorg je ervoor dat de nieuwefunctionaliteiten en scenario’s in detail onderzocht en gebriefd worden aan de ontwikkelpartner en je volgt deze op. Ook voer je onze verantwoordelijkheden in de releases uit.

In deze rol zit je op het snijvlak van de operationele business om de optimale online service te bieden en het technische IT en data landschap wat constant in ontwikkeling is. Jij zorgt dat dit allemaal samenkomt voor het creëren van toegevoegde waarde voor zowel onze nationale en internationale klanten als onze eigenorganisatie.

Jouw positie in de organisatie
In de digitale transformatie van Zijerveld is de B2B e-commerce webshop een van de strategische pijlers. Je wordt onderdeel van een klein team met een scrum werkmethode zodat je goed op de hoogte blijft van de voortgang. Je werkt verder nauw samen met interne stakeholders binnen Sales, Customer Service, Marketing en IT.

Over jou
- We hechten veel waarde aan passie voor je werk en je komt met een doel bij ons werken. Wat dat precies is, is voor iedereen verschillend.
- Voor deze functie verlangen wij een afgeronde HBO of WO opleiding.
- We vragen 2-4 jaar ervaring in een e-commerce omgeving op het snijvlak van business en IT; B2B is een pré.
- Ook waarderen we ervaring met een agile manier van werken.
- Je bent onderzoekend, besluitvaardig en gefocust.
- Je bent analytisch en werkt data gedreven.
- Je overtuigt ons met flexibiliteit en het pragmatisch kunnen werken, vanuit de helicopter view maak je veel kleine stappen voor constante verbetering en neemt hierin de interne organisatie op de juiste manier mee.

Wat wij bieden
Een verantwoordelijke en zelfstandige functie in een organisatie die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek.

Natuurlijk komt de functie met een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, opleidings- en trainingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we veel leuks voor ons personeel, zoals evenementen, uitjes of zelfs een voetbaltoernooi.

Over ons
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met zo’n 450 medewerkers, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. Dit doen we vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met Bram Hulsebosch (Director Digital Sales & Marketing) via 06 - 1292 3049. Jouw sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand formulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    Vacature Product Owner B2B Webshop

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht