Product Owner B2B E-Commerce (m/v)

Zijerveld is dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland. Daarnaast bouwt Zijerveld haar positie op de Belgische markt succesvol uit.
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad leveren wij aan klanten in binnen en buitenland en aan diverse verkoopkanalen. Zijerveld richt zich met name op private labels en eigen merken met vier assortimentspijlers: Noord-Hollandse Gouda, Boerenkaas, Buitenlandse kaas en Geitenkaas.

Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina werkt Zijerveld aan de groei van de kaasmarkt en het verhogen van het rendement op de kaascategorie voor haar klanten. De cultuur binnen Zijerveld laat zich omschrijven als klant- en marktgericht, pragmatisch, ambitieus, proactief en no-nonsense. Zijerveld telt ruim 450 medewerkers.

Wij zijn voor ons B2B E-commerce team op zoek naar een fulltime:

Product Owner B2B E-Commerce (m/v)

Als Product owner B2B E-commerce ben je betrokken bij het initiëren, coördineren en uitvoeren van doorontwikkelingen aan het B2B orderplatform. Je hebt een helicopterview en een sterke commerciële focus. Je gaat goed om met de verschillende stakeholders waar je mee te maken hebt. Je brengt wensen en ideeën samen in een product-visie en bewaakt de realisatie van nieuwe functionaliteiten. Je kan je elke opdracht eigen maken en de wensen van de stakeholders vertalen in uitvoerbare user stories, die je prioriteert in de product backlog. Je hebt oog voor achterliggende processen van de website, webwinkel of applicatie en de afgeschermde klantomgeving.

De belangrijkste taken & verantwoordelijkheden?
• De aansturing van het B2B E-commerce kernteam;
• Het prioriteren van wensen gebaseerd op de klantbehoefte en inzichten van het development team;
• Inschatten van de benodigde tijd, kosten en impact van het implementeren van de opgestelde backlog;
• Afstemmen en managen van een E-commerce roadmap in overleg met stakeholders;
• Het transparant maken en bijhouden van de kosten, tijd (voortgang) en scope van de ontwikkelingen, inclusief goedkeuring van de opgeleverde functionaliteiten;
• Het afstemmen van afspraken, requirements en benodigde wijzigingen met betrokken derde partijen;
• Samenwerken met ontwikkelaars om gewenste additionele ontwikkel-, monitor- en procesverbeteringen te bepalen en implementeren;
• Coördineren van de samenwerking met ontwikkelpartijen.

De ideale kandidaat?
• Beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding, bij voorkeur richting ICT of bedrijfskunde;
• Is in het bezit van een Scrum Product owner training / certificaat;
• Heeft minimaal 4 jaar ervaring in een soortgelijke functie in een E-commerce product omgeving;
• Ervaring met aansturing van een scrum team;
• Heeft aantoonbare ervaring binnen een commerciële werkomgeving;
• Ervaring met Magento 2 is een must.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, resultaatgerichte, innovatieve collega die goed kan plannen en organiseren en in staat is om zaken met een helicopterview te benaderen.

Wat biedt Zijerveld als werkgever?
Een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie, die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Je komt te werken in een gezonde en groeiende organisatie waar een prettige werksfeer heerst.
Daarnaast bieden wij je een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconforme inschaling, goede opleidingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de inhoud van de functie kan er contact opgenomen worden met Bram Hulsebosch (E-commerce Manager) via telefoonnummer 0172 - 630185. Bij vragen over de procedure kan er contact opgenomen worden met Eva Vendrig (HR) via telefoonnummer 0172-630100. Jouw sollicitatie (CV + motivatiebrief) ontvangen wij bij voorkeur per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand contactformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

Opmerkingen

(velden met * zijn verplicht)

Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht