Proces Manager m/v (40 uur p/w)

Zijerveld is dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland. Daarnaast bouwt Zijerveld haar positie op de Belgische markt succesvol uit.
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad leveren wij aan klanten in binnen en buitenland en aan diverse verkoopkanalen. Zijerveld richt zich met name op private labels en eigen merken met vier assortimentspijlers: Noord-Hollandse Gouda, Boerenkaas, Buitenlandse kaas en Geitenkaas.

Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina werkt Zijerveld aan de groei van de kaasmarkt en het verhogen van het rendement op de kaascategorie voor haar klanten. De cultuur binnen Zijerveld laat zich omschrijven als klant- en marktgericht, pragmatisch, ambitieus, proactief en no-nonsense. Zijerveld telt ruim 450 medewerkers.

Voor onze Market Unit Modern Retail en Online zoeken wij ter vervanging een:

Proces Manager m/v (40 uur p/w)

De Proces Manager fungeert als de schakel tussen Account Managers, Back Office en operationele afdelingen. Je streeft naar continue procesverbetering van de orderflow van A tot Z. Je bent in dit proces niet alleen verantwoordelijk voor de communicatie met de Back Office over de klantorders, maar denkt ook actief mee met de planningsafdeling over voorraadoptimalisatie en een optimale leverperformance. Je brainstormt over logistieke efficiëntie binnen de Supply Chain en tot slot bied je ook commerciële ondersteuning aan de Account Managers. Naast jouw werkzaamheden als Proces Manager voor de operationele zaken, bied jij ons salesteam in België ondersteuning bij de invulling van de accountplannen ten behoeve van het opleveren van de tot doel gestelde resultaten van de klant. Hierbij onderhoud je de contacten met de klanten over operationele zaken, lever je rapportages en analyses aan en denk je mee over assortimentsoptimalisatie.

De ideale kandidaat?
• een afgeronde opleiding op HBO-niveau;
• commerciële en logistieke ervaring in een resultaatgerichte omgeving;
• commercieel inzicht en aantoonbare leidinggevende kwaliteiten;
• uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
• goede beheersing van de Franse taal, zowel in woord als geschrift is een must;
• gedegen praktijkkennis van MS Office (Outlook, Excel, PowerPoint en Word).

Wij zijn op zoek naar een klantgerichte, resultaatgerichte, vasthoudende, flexibele en innovatieve collega. Een echte ondernemer!

Wat biedt Zijerveld als werkgever?
Een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie, die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Je komt te werken in een gezonde en groeiende organisatie waar een prettige werksfeer heerst.
Daarnaast bieden wij je een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconforme inschaling, goede opleidingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie of voor eventuele vragen over de procedure kun je contact opnemen met Eva Vendrig (afdeling HR) via telefoonnummer 0172-630100. Jouw sollicitatie (CV + motivatiebrief) ontvangen wij bij voorkeur per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand contactformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

Opmerkingen

(velden met * zijn verplicht)

Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht