Proces Lead

Zijerveld is dé internationale kaasspecialist van Nederland. Met meer dan 2.500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad wordt aan klanten in binnen- en buitenland en diverse verkoopkanalen geleverd. Om op logistiek vlak de commerciële groeiambities op efficiënte wijze te kunnen blijven realiseren zijn we op zoek naar een ervaren en bevlogen:

Proces Lead
Zijerveld is volop in beweging en daarbij past een hands-on mentaliteit, je handen letterlijk uit de mouwen steken. Mechanisatie van het proces, implementatie van Locus WMS systeem en het ontwikkelen van de medewerkers zijn de belangrijkste pijlers waarop wordt geïnvesteerd. Met een team van drie Proces Leads trek je die kar. Je geeft direct leiding aan 5 teamleiders en indirect aan 100 personen. In dit team krijg je de verantwoording over verschillende deelprocessen (orderpicking, ompakken, etiketteren) en ben je de schakel tussen de operatie en Supply Chain Manager

Jouw uitdagingen zijn:
• Het leiding geven aan en verder ontwikkelen van je team;
• het optimaliseren van het proces binnen je eigen afdelingen en in samenwerking met de andere afdelingen in de interne Supply Chain;
• sturen op en het inzichtelijk maken van KPI’s;
• voorraadbetrouwbaarheid;
• diverse logistieke en supply chain projecten.

Wij zoeken:
Iemand die zich de kaas niet van het brood laat eten en zit graag dicht op de operatie. Jij weet wat er nodig is om een grote groep mensen aan te sturen en bent zichtbaar aanwezig op de vloer. Je hebt relevante, leidinggevende werkervaring in een logistieke operatie en hebt succesvol optimalisatieprojecten geïnitieerd en/ of uitgevoerd.

Jij beschikt over:
• HBO werk- en denkniveau;
• goede communicatieve vaardigheden;
• uitgebreide kennis van logistieke systemen, zoals een WMS pakket (Locus is een pre);
• samen slimmer werken mentaliteit.

Over Zijerveld:
Zijerveld richt zich met name op private labels, eigen merken en vier assortimentspijlers: Noord-Hollandse Gouda, Boerenkaas, Buitenlandse kaas en Geitenkaas.

Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina werkt Zijerveld aan de groei van de kaasmarkt en het verhogen van het rendement op de kaascategorie voor haar klanten. De cultuur binnen Zijerveld laat zich omschrijven als klant- en marktgericht, pragmatisch, ambitieus, proactief en no-nonsense. Zijerveld telt ruim 375 vaste medewerkers.

Wat biedt Zijerveld als werkgever:
Een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie, die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Je komt te werken in een gezonde en groeiende organisatie waar een prettige werksfeer heerst.
Uitstekende arbeidsvoorwaarden die naast een goed salaris bestaan uit een opleidingsbudget, mobiele telefoon en laptop en diverse voordelen vanuit moederbedrijf Friesland Campina.

Heb jij interesse?
Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met Nicole Kers (afdeling HR) via telefoonnummer 0172-630100. Jouw sollicitatie ontvangen wij bij voorkeur per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand contactformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

Opmerkingen

(velden met * zijn verplicht)

Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht