Monteur Technische Dienst

Deel vacature

Vind jij het gaaf om ons machinepark goed te onderhouden zodat dit betrouwbaar draait én om eventuele storingen te analyseren en op te lossen. Je zorgt ervoor dat er up to date instructiekaarten zijn van de installaties en machines en waar nodig leg je collega’s uit hoe ze de installaties technisch moeten bedienen. Dan is onze vacature Monteur TD misschien wel jouw nieuwe uitdaging!

Jouw verantwoordelijkheden

In je rol van Monteur TD voer je het preventieve en correctieve onderhoud uit. Ook worden wij actief betrokken bij investeringen in installaties en gebouwen. Als vakman blijf je op de hoogte van technische ontwikkelingen, denk je actief mee en doe je verbetervoorstellen. Je ondersteunt bij het opstellen van de TD-planning en helpt deze te realiseren. Je begeleidt technische werkzaamheden door derden.

Onze ideale kandidaat heeft:
• Passie voor datgene wat je doet en komt met een doel bij ons werken. Wat dat precies is, is voor iedereen verschillend. We verwachten niet alleen dat je bijdraagt aan de groei van Zijerveld, maar in de eerste plaats dat je jezelf ontwikkelt omdat jouw ontwikkeling en de groei van Zijerveld hand in hand gaan;
• Goede communicatieve vaardigheden en technische ervaring in een logistieke/productie-omgeving;
• Een relevant MBO-3 kennis en werkniveau, bij voorkeur in de richting WTB met belangstelling voor elektrotechniek;
• Kennis van en ervaring met het werken met (ERP) maintenance systemen. Ervaring met Ultimo is een grote pré;
• Ervaring met HACCP-eisen en veiligheidsrichtlijnen;
• Veel plezier in het eigen werk en vindt de samenwerking met collega’s belangrijk.

Wat we bieden:
• De kans om te werken met mensen die een passie hebben voor hun werk en om zichzelf te blijven ontwikkelen in een organisatie die volop in beweging is;
• Een fulltime functie in een gedreven en hecht team;
• Een arbeidsvoorwaardenpakket dat bestaat uit een marktconform maandsalaris, 8% vakantiegeld en 24 vakantiedagen;
• Onze waardering komt niet alleen tot uiting in onze arbeidsvoorwaarden, we vinden het juist belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. We bieden je daarom ontwikkelingskansen en opleidings- en trainingsmogelijkheden;
• We vinden plezier tijdens het werk superbelangrijk en organiseren regelmatig leuke events zoals bezoeken aan klanten, boeren, een voetbaltoernooi, bootcamps en borrels.

Wij zijn Zijerveld
We hebben passie voor kaas en het creëren van geluksmomenten. Dát is de kern van ons ondernemerschap.
Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina groeien we hard. We zijn ambitieus, consument- en klantgericht, down-to-earth en staan bekend om onze resultaatgerichtheid en snelle besluitvorming.
Al meer dan 100 jaar zijn wij in staat om onszelf steeds opnieuw uit te vinden en zijn we de nummer 1 op de markt. Als organisatie zijn we altijd in beweging en ontwikkeling. En jij krijgt volop kansen om hierin mee te ontwikkelen en vernieuwen.

Wij zijn het Pack & Maintenance Team
Als Pack Maintenance team is het onze uitdaging om de techniek optimaal en betrouwbaar te laten functioneren. Ons team bestaat uit een Coördinator en 2 monteurs. Een deel van het onderhoud wordt verzorgd door externe partijen die wij begeleiden in de uitvoering ervan. Onze kracht zit in een grote persoonlijke betrokkenheid en het samen klaren van de klus. Fun in en ook buiten ons werk vinden we belangrijk!

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met Hans van Steenbergen (HR Manager Supply Chain) via telefoonnummer 0172-630120. Jouw sollicitatie ontvangen wij graag spoedig , bij voorkeur per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand contactformulier.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht