Medewerker Specificatiebeheer & Labeling

Zijerveld is dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland.

Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad leveren wij aan klanten in binnen- en buitenland en aan diverse verkoopkanalen. Zijerveld richt zich met name op private labels, eigen merken en vier assortimentspijlers: Noord-Hollandse Gouda, Boerenkaas, Buitenlandse kaas en Geitenkaas.

Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina werkt Zijerveld aan de groei van de kaasmarkt en het verhogen van het rendement op de kaascategorie voor haar klanten. De cultuur binnen Zijerveld laat zich omschrijven als klant- en marktgericht, pragmatisch, ambitieus, proactief en no-nonsense. Zijerveld telt ruim 450 vaste medewerkers.

Ter vervanging zoeken wij een:

Medewerker Specificatiebeheer & Labeling (40 uur per week)

In deze functie lever je een belangrijke bijdrage aan het optimaliseren en het up-to-date houden van productspecificaties en bijbehorende etikettering. Binnen een professioneel en prettig samenwerkend team draag je zorg voor de voortgangscontrole van de te verwerken (nieuwe en gewijzigde) productspecificaties, controleer je de etikettering met Europese en nationaal geldende wetgeving, behandel je aanvullende klantaanvragen en verwerk je productinformatie in klantspecifieke systemen (bijvoorbeeld SIM, TraceOne en PIMDAM).

De belangrijkste taken & verantwoordelijkheden?

• Het in samenspraak met de afdeling Inkoop en Master Data up-to-date houden van de productspecificatie database door het verwerken van nieuwe of gewijzigde productspecificaties van leveranciers.
• Afstemming met co-packers/verpakkers en de afdeling Master Data voor de wettelijk correcte etikettering van het versneden eindproduct.
• Afstemming met collega's van Commercie en Marketing met betrekking tot wettelijke aspecten van de klantwensen op het gebied van specificaties, etikettering en andere uitingen.

De ideale kandidaat?
Als Medewerker Specificatiebeheer en Labeling ben je verantwoordelijk voor de tijdige en correcte uitvoering van jouw werkzaamheden. Je begrijpt de impact van jouw werk op de totale bedrijfsprocessen en bent in staat jouw werk in die context te bezien.

Verder herken je je in het volgende profiel:
• HBO Voedingsmiddelentechnologie, Voeding en Diëtiek of gelijkwaardig
• Ervaring op het gebied van Specificatiebeheer en/of Labeling in levensmiddelensector (1-3 jaar)
• Sterk analytisch vermogen; oog voor detail
• Een 'aanpakkersmentaliteit'
• Klantgericht, flexibel en innovatief
• Gevoel voor data, goede beheersing van MS Office (m.n. Excel)
• Goede beheersing van Nederlands en Engels (Duits en/of Frans is een pré)
• Stressbestendig, betrouwbaar, gedreven en een goede dosis zelfvertrouwen

Wat biedt Zijerveld als werkgever:
Een administratieve, uitdagende fulltime functie in een organisatie die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Je komt te werken in een gezonde en groeiende organisatie waar een prettige werksfeer heerst. Daarnaast bieden wij je een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconforme inschaling conform CAO en mede afhankelijk van werkervaring.

Meer informatie?
De werving voor deze functie is exclusief uitbesteed aan Professionals in Food. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Maxime Quax – Vestigingsmanager - via 085-105 0121. Je kunt hem ook mailen op: m.quax@professionalsinfood.nl

Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht