Medewerker Specificatiebeheer & Labeling Food (m/v)

Zijerveld is dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland. Daarnaast bouwt Zijerveld haar positie op de Belgische markt succesvol uit.
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad leveren wij aan klanten in binnen en buitenland en aan diverse verkoopkanalen. Zijerveld richt zich met name op private labels en eigen merken met vier assortimentspijlers: Noord-Hollandse Gouda, Boerenkaas, Buitenlandse kaas en Geitenkaas.

Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina werkt Zijerveld aan de groei van de kaasmarkt en het verhogen van het rendement op de kaascategorie voor haar klanten. De cultuur binnen Zijerveld laat zich omschrijven als klant- en marktgericht, pragmatisch, ambitieus, proactief en no-nonsense. Zijerveld telt ruim 450 medewerkers.

Voor onze Master Data Management & Labeling afdeling zijn wij ter versterking op zoek naar een fulltime:

Medewerker Specificatiebeheer & Labeling Food (m/v)

In de functie Medewerker Specificatiebeheer & Labeling lever je een belangrijke bijdrage aan het optimaliseren en het up-to-date houden van de database voor productspecificaties en etikettering. Binnen een professioneel en prettig samenwerkend team draag je zorg voor de voortgangscontrole van de te verwerken nieuwe en gewijzigde productspecificaties, behandel je klantaanvragen, verwerk je informatie in klantspecifieke systemen zoals SIM, TraceOne en PIMDAM en voer je zelfstandig projecten uit ten behoeve van het informatieproces.

De belangrijkste taken & verantwoordelijkheden?

  • Het in samenspraak met de afdeling inkoop up-to-date houden van de productspecificatiedatabase door het verwerken van periodieke mutaties en/of op basis van productspecificaties van leveranciers
  • Afstemming met de afdeling master data voor etiketteringsgegevens en logistieke informatie in relatie tot systemen als VWS (intern), GS1, TrustBox
  • Afstemming met collega's van commercie en marketing
  • Bijdragen aan de optimalisatie van het informatieproces
  • Implementatie van nieuwe wet- en regelgevingen over o.a. labeling
  • Zelfstandig beheer van projecten

De ideale kandidaat?
Als medewerker Specificatiebeheer & Labeling Food ben je verantwoordelijk voor de tijdige en correcte uitvoering van jouw werkzaamheden. Je begrijpt de impact van jouw werk op de totale bedrijfsprocessen en bent in staat jouw werk in die context te bezien.

Verder herken je je in het volgende profiel:

  • In het bezit van een hbo-opleiding Voedingsmiddelentechnologie, Voeding en Diëtetiek of gelijkwaardig;
  • 2 à 3 jaar ervaring op het gebied van Specificatiebeheer en/of Labeling in de Levensmiddelensector of in een vergelijkbare rol;
  • Sterk analytisch vermogen en oog voor detail;
  • Een “aanpakkersmentaliteit”;
  • Klantgericht, flexibel en innovatief;
  • Gevoel voor data, goede beheersing van MS Office (m.n. Excel);
  • Ervaring binnen een grote/ complexe organisatie is een pré;
  • Goede beheersing van Nederlands en Engels (Duits en Frans is een pré);
  • Stressbestendig, betrouwbaar, gedreven en een goede dosis zelfvertrouwen;
  • Beschikt bij voorkeur over enige ervaring binnen de kaasbranche.

Wat biedt Zijerveld als werkgever?
Zijerveld biedt een administratieve en uitdagende fulltime functie in een steeds belangrijker onderdeel van onze voedselketen, met een permanent karakter en uitzicht op een vast dienstverband. Hier kun je je verder ontwikkelen in de specialistische materie van Specificatiebeheer en etikettering.

En verder:

  • Kom je te werken in een organisatie die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek; een gezonde en groeiende organisatie waar een prettige werksfeer heerst.
  • Daarnaast biedt Zijerveld je een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconforme inschaling, conform CAO.
  • Ook maak je aanspraak op een pensioenregeling

Meer informatie?
Zijerveld heeft ervoor gekozen deze vacature op exclusieve basis bij Professionals in Food uit te zetten. Zij nemen daarom de volledige werving en de eerste selectie voor haar rekening.

Bij interesse ontvangen zij jouw sollicitatie graag. Klik hier en solliciteer direct. Zij gaan uiteraard vertrouwelijk met jouw gegevens om en nemen altijd binnen vijf werkdagen contact met jou op.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure er uit?

  • Eerste telefonische selectie en nadere bespreking Zijerveld
  • Match? Introductie bij Zijerveld
  • Persoonlijke kennismaking bij Professionals in Food op kantoor in Den Bosch
  • Referentiecheck (na jouw toestemming)
  • Eerste gesprek bij Zijerveld
  • Tweede gesprek bij Zijerveld
  • Arbeidsvoorwaardengesprek
  • Je hebt je nieuwe uitdaging te pakken!

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Johanna Pierhagen, recruiter, via het telefoonnummer 085 105 01 24. Zij staat je graag te woord!

Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht