Medewerker Masterdata m/v

Zijerveld is dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland.

Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad leveren wij aan klanten in binnen- en buitenland en aan diverse verkoopkanalen. Zijerveld richt zich met name op private labels, eigen merken en vier assortimentspijlers: Noord-Hollandse Gouda, Boerenkaas, Buitenlandse kaas en Geitenkaas.

Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina werkt Zijerveld aan de groei van de kaasmarkt en het verhogen van het rendement op de kaascategorie voor haar klanten. De cultuur binnen Zijerveld laat zich omschrijven als klant- en marktgericht, pragmatisch, ambitieus, proactief en no-nonsense. Zijerveld telt ruim 450 vaste medewerkers.

Ter vervanging zoeken wij voor onze afdeling Masterdata een:

Medewerker Masterdata m/v (40 uur per week)

Als medewerker van de afdeling Masterdata ga jij je bezig houden met het verwerken en verbeteren van de data binnen ons ERP-systeem en externe systemen. Jij zorgt ervoor dat de data compleet en correct wordt aangeleverd en bent verantwoordelijk voor het verwerken van de data. Dit betreft met name data ten behoeve van het aanmaken van nieuwe klanten, leveranciers en artikelen.
De afdeling Masterdata ondervindt - door de automatiseringsslag die momenteel binnen Zijerveld gaande is - dat de data in het systeem niet altijd juist ingericht staat. Als Medewerker Masterdata denk en beslis je mee om de huidige data te optimaliseren en te automatiseren. Dit biedt kansen om jezelf hierin te ontwikkelen.

De ideale kandidaat?
• beschikt over een HBO werk- en denkniveau;
• kan uitstekend overweg met Excel;
• heeft ervaring en affiniteit met automatische gegevensverwerking;
• is in staat om op heldere en effectieve manier te communiceren;
• kennis van het ERP Systeem Lawson M3 is een pré;
• kennis van GS1 is een pré.

Wij zijn op zoek naar een nauwkeurige, assertieve, flexibele en proactieve collega, welke een kei is in het plannen en organiseren. Wij zoeken een echte teamplayer!

Wat biedt Zijerveld als werkgever:
Een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie, die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Je komt te werken in een gezonde en groeiende organisatie waar een prettige werksfeer heerst.
Daarnaast bieden wij je een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconforme inschaling.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met Nicole Kers (afdeling HR) via telefoonnummer 0172-630100. Jouw sollicitatie ontvangen wij bij voorkeur per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand contactformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

Opmerkingen

(velden met * zijn verplicht)

Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht