Master Data Medewerker

Deel vacature

17 miljoen Nederlanders altijd en overal van hun favoriete kaas laten genieten, dat streven we na. We willen soepel inspelen op de laatste klant- en consumentwensen en ervoor zorgen dat klanten alle juiste informatie over onze artikelen ontvangen. Het is daarom cruciaal dat een stroom aan gegevens snel en foutloos wordt verwerkt in onze systemen.

Als Medewerker Master Data houd je je bezig met het controleren, invoeren en consolideren van allerlei soorten data. Van verschillende afdelingen krijg je data om klanten, artikelen, leveranciers en prijzen te beheren. Deze controleer je allereerst op de gestelde normen. Vervolgens consolideer je alle data en upload je deze in onze systemen via tooling. Ook support je andere afdelingen door met ze mee te denken over wat er systeemtechnisch wel en niet mogelijk is. Ten slotte maak je analyses over de datakwaliteit en doet voorstellen voor optimalisaties en voert deze uit.

Daarnaast zijn we bezig om ons ERP-systeem te updaten. De eerste stap hiervoor is afgelopen jaar succesvol uitgevoerd en dit jaar zal de overige Master Data ook in het nieuwe systeem worden geüpload. Jij zal een belangrijke bijdrage gaan leveren aan de succesvolle uitvoering hiervan!

Over jou
We hechten veel waarde aan passie voor je werk. Voor deze functie verlangen wij een afgeronde MBO/HBO opleiding, al hechten we soms meer waarde aan een goede persoonlijke klik dan aan je CV. Ben jij gedreven, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en sta je bekend als Excel goeroe? Dan zien je we je graag!

Verder overtuig je ons met ervaring en affiniteit met automatische gegevens verwerking en goede beheersing van Nederlands en Engels. Als je ook nog kennis het ERP systeem Lawson M3, dan heb je helemaal een streepje voor.

Wat wij bieden
Een uitdagende fulltime functie in een organisatie die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Het Master Data team is een klein en hecht team van 4 collega’s. Je werkt in deze functie ook nauw samen met andere afdelingen, zoals Sales, Product Data & Labeling, Supply Chain en Sourcing.

Natuurlijk komt de functie met een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, opleidings- en trainingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we veel leuks voor ons personeel, zoals evenementen, uitjes of zelfs een voetbaltoernooi. Ga jij aan de slag bij dé kaasspecialist van Nederland en omstreken?

Over ons
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met zo’n 450 medewerkers, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. Dit doen we vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met Robin Capitain (Manager Master Data) via 017 – 630 146. Jouw sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand formulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    Vacature Master Data medewerker

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht