Laadcoördinator (fulltime)

Zijerveld is de specialist op het gebied van kaas en maakt deel uit van Royal Friesland Campina. Zij leveren meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse kazen aan (internationale) klanten in diverse verkoopkanalen. Zijerveld richt zich met name op private labels en eigen merken. Hun vier assortimentspijlers zijn: Noord-Hollandse Gouda, boerenkaas, buitenlandse kaas en geitenkaas. Zijerveld werkt aan groei van de kaasmarkt en verhoging van het rendement op de kaascategorie van hun klanten. Er werken ruim 450 medewerkers binnen Zijerveld en de cultuur laat zich omschrijven als klant- en marktgericht, pragmatisch en ambitieus.

Voor onze afdeling Supply Chain zoeken wij ter vervanging een:

Laadcoördinator (fulltime)

De laadcoördinator draagt zorg voor een juiste coördinatie en uitvoering van activiteiten binnen het magazijn met betrekking tot het vervoer. Tevens is de laadcoördinator bereid om in een 3-ploegendienst te werken en werk je eenmaal per maand volgens rooster op zaterdag van 10:00 uur – 16:00 uur.

De belangrijkste taken & verantwoordelijkheden?
• Het coördineren van routes op de werkvloer
• Zorgdragen voor een juiste laadwijze en het controleren van een juiste palletstapeling van de goederen
• Zorgdragen voor de juiste vrachtbrieven/pak- en of retourbonnen voor de betreffende chauffeur
• Opvangen van externe vervoerders en/of klanten en verantwoordelijk voor een correcte afhandeling en afwikkeling bij te laden orders
• Goed op de hoogte zijn van de regelgeving zoals HACCP, veilig werken, e.d. zodat de chauffeur een lading kan vervoeren met inachtneming van de voorschriften inzake veiligheid en goed gebruik (en verkeerswetgeving)

De ideale kandidaat beschikt over:
• heeft een MBO werk- en denkniveau;
• beschikt over minimaal 2 jaar logistieke ervaring in een soortgelijke functie;
• beschikt over het vermogen om procedures, werkinstructies en gemaakte afspraken te vertalen naar de praktijk;
• goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een must;
• beschikt over competenties als ondernemerschap, zorgvuldigheid, assertief en communicatief sterk;
• rijbewijs CE, aangevuld met chauffeursopleiding CCV-b (Code 095) is een pré maar geen vereiste.

Wat biedt Zijerveld als werkgever?
Een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie, die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Je komt te werken in een gezonde en groeiende organisatie waar een prettige werksfeer heerst. Daarnaast bieden wij je een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconforme inschaling.

Meer informatie?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Frans van Spreuwel (Transport Manager a.i.) via telefoonnummer +31 172 630150. Jouw sollicitatie ontvangen wij bij voorkeur per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand contactformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht