Junior Online Marketeer m/v (40 uur per week)

Zijerveld is dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland.

Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad leveren wij aan klanten in binnen- en buitenland en aan diverse verkoopkanalen. Zijerveld richt zich met name op private labels, eigen merken en vier assortimentspijlers: Noord-Hollandse Gouda, Boerenkaas, Buitenlandse kaas en Geitenkaas.

Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina werkt Zijerveld aan de groei van de kaasmarkt en het verhogen van het rendement op de kaascategorie voor haar klanten. De cultuur binnen Zijerveld laat zich omschrijven als klant- en marktgericht, pragmatisch, ambitieus, proactief en no-nonsense. Zijerveld telt ruim 450 vaste medewerkers.

Kaas.nl
Kaas.nl is hét online platform op het gebied van kaas voor de consument. Het platform is tot stand gekomen met als doel de gehele kaascategorie te laten groeien en om de consument wegwijs te maken in de rijke wereld van kaas. Kaas.nl informeert, inspireert en activeert elk jaar zo’n 350.000 kaasliefhebbers met recepten, plankjes, kaascombinaties en winacties. Sinds kort kun je ook de rijke wereld van kaas in thematische kaasboxen thuis laten bezorgen via Kaas.nl. Het E-Commerce concept zal de komende tijd uitgebouwd worden.

Ben jij op zoek naar een online marketing job met een grote mate van invloed en een dynamische omgeving? Kom dan bij Zijerveld werken!

Wij zijn voor ons Kaas.nl team op zoek naar een:

Junior Online Marketeer m/v (40 uur per week)

Jouw ervaring
• Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in online marketing;
• Kennis van Google Analytics en SEO/SEA;
• Je weet precies hoe je werkt met Mailchimp en een CMS;
• Social media campagnes inzetten, beheren en rapporteren is voor jou geen probleem;
• Je hebt ervaring met het beheren, onderhouden en optimaliseren van content en data.

Jouw profiel
• Je bent minimaal in het bezit van een Hbo-diploma richting een relevante studierichting;
• Je bent een ondernemend type die niet bang is om eigen verantwoordelijkheid te pakken en initiatief te nemen;
• Je past je goed aan in een snel veranderende omgeving en blijft daarbij pro-actief, nieuws- en leergierig;
• Naast een creatieve visie beschik je ook over sterk analytisch vermogen en oog voor detail;
• Je bent geen copywriter, maar je schrijft zonder problemen goed lopende online content;
• Je komt in een leuk team te werken, dus naast het bovenstaande ben je ook nog eens een leuke, gezellige collega!

Wat ga je doen?

Online en social media marketing: jij zorgt ervoor dat de campagnes en communicatie op alle kanalen up to date zijn en aansluiten op de gemaakte afspraken met de digitale
marketingbureaus, leveranciers en merk eigenaren. Of dat nu op social media is, in SEA, op de landingspagina’s van Kaas.nl of e-mail marketing.
(Creatieve) ondersteuning op campagnes en evenementen: samen met de Online Platform Specialist en de marketing bureaus zet je de meest smaakmakende campagnes op en bouwt het merk van Kaas.nl. Dit kunnen evenementen, guerilla acties of video campagnes zijn.
Content en database optimalisatie: vanuit de kennis in de organisatie zorg jij ervoor dat de database altijd up to date is met de juiste en nieuwste productinformatie en packshots. Dit doe je door pakkende en beeldende omschrijvingen te schrijven. Met zorgvuldige analyses op zoekgedrag stuur jij aan welke content belangrijk is voor Kaas.nl en zijn bezoekers en zorgt ervoor dat dit op de juiste plek op Kaas.nl staat. Daarnaast zul je de fotostudio aansturen voor nieuwe product- en campagne fotografie.
Analyses en rapportages: Samen met de online platform specialist zorg je voor scherpe analyses op alle marketing activiteiten en ondersteunt in de rapportering naar stakeholders.
• Overige werkzaamheden ter ondersteuning van het Zijerveld online team.

Het team!
Je komt te werken in het Zijerveld online team. Dit is een losstaande unit die het Zijerveld model transformeren naar online klanten en platformen. Dit creëert een omgeving waarin hard werken en veel leren centraal staan. Daarnaast heb je de ruimte om zelf ideeën aan te dragen en deze ook uit te werken. Bovendien kom je te werken in het prachtige Bodegraven en eet je kaas in overvloed!

Wat biedt Zijerveld als werkgever:
Een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie, die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Je komt te werken in een gezonde en groeiende organisatie waar een prettige werksfeer heerst. Daarnaast bieden wij je een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconforme inschaling, goede opleidingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven. Daarnaast ook nog eens een gezellige maandelijkse borrel!

Enthousiast geworden?
Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Nicole Kers (afdeling HR) via telefoonnummer 0172-630100. Jouw sollicitatie ontvangen wij bij voorkeur per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand contactformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

Opmerkingen

(velden met * zijn verplicht)

Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht