Junior HR Adviseur m/v

Vind jij het leuk om met alle facetten van het HR-vak bezig te zijn? Ben je bereid om zowel adviserend als administratief werkzaam te zijn? Neem je graag initiatief en ben je positief ingesteld? Dan is deze allround HR job echt iets voor jou!

Junior HR Adviseur (32 – 40 uur per week) m/v

De functie:
Je gaat onderdeel uitmaken van het HR-team bestaande uit een HR Manager, HR Adviseur en HR Assistent. Als team behartigen wij alle HR-zaken voor de volledige organisatie en staan wij open voor medewerkers die een beroep op ons doen. Ondanks dat eenieder een eigen takenpakket heeft, koesteren we de samenwerking binnen ons team.
Jouw takenpakket zal in beginsel onder andere bestaan uit het volledige proces rondom recruitment en on-boarding, het op projectbasis ondersteunen van de HR Manager met de bedoeling om op termijn taken van haar over te nemen en de optimalisatie van de personeelsdossiers.

De ideale kandidaat:
• Je bent in bezit van een hbo-diploma Human Resource Management.
• Je hebt ervaring opgedaan in een ondersteunende HR-rol.
• Je beschikt over uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
• Je bent zelfstandig, accuraat, een doener en proactief.
• Je straalt enthousiasme en energie uit.
• Je bent objectief, organisatiesensitief en sociaal.
• Je bent behulpzaam.

Wat biedt Zijerveld:
Een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie, die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Je komt te werken in een gezonde en groeiende organisatie waar een prettige werksfeer heerst.
Daarnaast bieden wij je een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconforme inschaling, goede opleidingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven.

Over Zijerveld:
Zijerveld is dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland.
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad leveren wij aan klanten in binnen- en buitenland en aan diverse verkoopkanalen. Zijerveld richt zich met name op private labels, eigen merken en vier assortimentspijlers: Noord-Hollandse Gouda, Boerenkaas, Buitenlandse kaas en Geitenkaas.

Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina werkt Zijerveld aan de groei van de kaasmarkt en het verhogen van het rendement op de kaascategorie voor haar klanten. De cultuur binnen Zijerveld laat zich omschrijven als klant- en marktgericht, pragmatisch, ambitieus, proactief en no-nonsense. Zijerveld telt ruim 450 vaste medewerkers.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met Nicole Kers (afdeling HR) via telefoonnummer 0172-630102. Jouw sollicitatie ontvangen wij bij voorkeur per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand contactformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

Opmerkingen

(velden met * zijn verplicht)

Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht