Junior Account Manager Retail NL

Deel vacature

Krijg jij energie van het ontwikkelen van plannen samen met onze retail klanten en het realiseren van nieuwe business? Ben je sterk in het bouwen van relaties? Ben je op zoek naar een uitdagende commerciële startersrol in een omgeving volop groeikansen? Dan is onze vacature van Junior Account Manager Retail NL misschien wel jouw nieuwe uitdaging!

Jouw verantwoordelijkheden
In de rol van Junior Accountmanager Retail NL ben je verantwoordelijk voor het succesvol onderhouden en uitbouwen van de relaties met een aantal retailers met de ambitie om samen de kaascategorie te laten groeien. Samen met je Marketing en Customer & Channel Development collega’s volg je trends in de dynamische kaasmarkt op de voet en op basis van data ontwikkel je gezamenlijke accountplannen. Je denkt actief met de klant mee over het ontwikkelen van nieuwe product-channel combinaties met daarbij steeds de focus op de consument.

Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:
• Het opstellen van accountplannen en het ontwikkelen van Joint Business Plans met de klant;
• Het realiseren van de commerciële doelstellingen met betrekking tot omzet, winst, marge, volume en assortiment;
• Je bereidt commerciële contracten voor en neemt deel aan de onderhandelingen;
• Je zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van ontwikkelingen in de markt en op basis van data ontwikkel je samen met de klant en je Marketing, Finance en Customer & Channel Development collega’s nieuwe product-channel combinaties.

Wat we vragen
• Je bent gedreven en hebt passie om win-wins te creëren met klanten;
• Je bent consument gericht, weet wat de ontwikkelingen in de markt zijn en kunt daarmee klanten adviseren;
• Je bent sterk in het bouwen en onderhouden van relaties;
• Je hebt oprechte interesse in de wereld van kaas en (toekomstige) trends;
• Je beschikt over een afgeronde HBO/WO opleiding, aangevuld met eerste ervaring in een commerciële rol;
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

Wat we bieden
• De kans om te werken in een organisatie die volop in ontwikkeling is en daarin mee te vernieuwen en te veranderen;
• Een fulltime functie in een divers en hecht team in een omgeving volop groeikansen;
• Marktconform salaris gebaseerd op de functie en jouw ervaring;
• Onze waardering komt niet alleen tot uiting in onze arbeidsvoorwaarden, we vinden het ook belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. We bieden je daarom ontwikkelingskansen en opleidings- en trainingsmogelijkheden.

Zijerveld en het Retail NL team
Liefde voor kaas en het creëren van geluksmomenten vormt het hart van Zijerveld. Het is de kern van ons ondernemerschap. We dragen deze liefde uit in alles wat we doen. Dat maakt ons dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland.

Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina groeien we hard. We zijn ambitieus, consument- en klantgericht, proactief en no-nonsense.

Het Retail NL team is een gedreven en hecht team. We werken intensief en vaak al jarenlang samen met onze retailklanten. Het team bestaat uit een Sales Manager, 4 accountmanagers, 5 sales assistenten en 6 field sales collega’s. We leveren een breed assortiment Hollandse en buitenlandse kazen aan alle fysieke retailers in Nederland.

Meer weten en solliciteren?
Klinkt dit als jouw toekomstige functie? Stuur je motivatiebrief en CV naar werkenbij@zijerveldfood.nl of reageer via onderstaand formulier.

Wil je eerst wat meer weten? Neem dan voor inhoudelijke vragen over de functie contact op met Wouter Wijsman (Manager Sales Retail NL) via 06-51227209 of w.wijsman@zijerveldfood.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Klaske Hollema (HR Manager) via 06-11239721 of k.hollema@zijerveldfood.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht